nieuwe vrienden maken, tips?

Hallo My Diary,

Vandaag was een gekke dag. Ik realiseer me dat ik een soort van dieptepunt eventjes heb ervaren wat betreft 'alleen voelen'. Vandaag heb ik dit ook uitgesproken naar Wes en toen dacht ik.. ja ik wil graag verandering.

Ik wil graag meer contacten. Mensen in mijn leven waar ik het leuk mee kan hebben. Mensen die ik kan helpen en zij mij. Mensen waar ik op kan bouwen.
De vrienden die ik nu heb waar ik op kan bouwen zijn er 3... waarvan er 1 aan de andere kant van de wereld.. en de ander een uur reizen. Ik wil graag vrienden waarmee ik af en toe een biertje drink, een avondje mee ga bowlen... gewoon. normale dingen. mensen die vragen, hoe was je eerste werkdag? Nu gebeurd dit gewoon niet.

Als ik nadenk over waarom deze situatie zo is realiseer ik me dat mijn vrienden die ik nu heb, al sinds mijn 12e heb. En dat sindsdien er niemand bij is gekomen. Je kan je afvragen of dit toeval is. Ergens hoef ik de oorzaak niet zo te weten, ik wil graag weten wat ik kan doen om hier verandering in te brengen.

Vrienden maken.

Vrienden onderhouden.

Check. en nu?

Contact maken met onbekenden vind ik niet lastig. Helemaal niet zelfs... maar ze toelaten en ze belangrijk laten worden voor mij wel. En waar ga ik deze nieuwe vrienden ontmoeten?
Ik sport al.. werk veel.. en ik wil liever niet in mn eentje uit.

hebben jullie tips?
08 nov 2018 - 318x gelezen
Profielfoto van oeleboele
oeleboele, vrouw, 24 jaar
 
Log in om een reactie te plaatsen.   Schrijf reactie
  vorige volgende