Avondje stappen

Het is zaterdag avond en ik lig nu in bed. Het is nog geen 12 uur, het feit dat ik nu in bed lig is erg bijzonder. Meestal ga in door tot het einde. Uitgaan voelt voor mij altijd als een fijne afleiding waarbij de fun alleen maar toe neemt hoe later het wordt.

Vandaag dacht ik dat ik super veel fun zou hebben maar eigenlijk had ik de hele tijd een naar gevoel in mijn buik. Ik drink bier omdat ik hoopte dat ik zou ontspannen en ne beter zou voelen.. En omdat het er bij hoort. Ik bleef omdat ik dacht dat de fun nog wel meer zou worden. Dat hij op ons wachtte. Het zat in mijn hoofd. Vandaag zou een super leuke dag worden. Alles zat mee. Iedereen kon, het weer was mooi, ik had genoeg geld. Toch heb ik eigenlijk helemaal niet genoten. Hoe kan dat nou???!

Ik besloot te vertrekken. Ik heb plotseling m'n 2 vrienden doei gezegd en ben gegaan. Ik was er klaar mee. Ik kon alle prikkels niet meer aan. De wereld waar ik niet in zat. Ik voel me schuldig en verdrietig. Ben ik zo saai... Zo Kut. En ergens denk ik ook.. Ik heb een grens getrokken.. En dat ben ik helemaal niet gewend.
31 aug 2019 - 283x gelezen
Profielfoto van oeleboele
oeleboele, vrouw, 24 jaar
 
Log in om een reactie te plaatsen.     vorige volgende