geen deel meer van zijn

Voor mijn gevoel sta ik zo met m'n benen gespreid. Het ene been op eilandje 1, het andere been op eilandje 2.
Ik wil graag daar naar toe, maar sta nog hier.

Ik heb tegen W. gezegd dat ik voorlopig geen seks meer met hem wil. Ik vond dit een lastige keuze. We zien elkaar nu 1,5 jaar en ik voel me al sinds moment 1 goed bij hem. Deze zomer twijfelde ik zelfs nog of ik toch niet iets serieus met hem wou. Inmiddels heb ik toch al een kleine 2 maanden dat ik opeens geen contact meer met hem kan krijgen.. vanuit mij. Ik voel zijn lichaam.. ik hoor het.. ik reageer er ook op maar ik kan er niet meer in komen. Ik blijf een soort van objectieve positie hebben.. voor mijn gevoel. Ik kan niet meer alles vergeten en verdwalen in de spanning en geilheid. Ik heb geen behoefte meer om hem te knuffelen na tijd.. te kussen.. of tegen hem aan te kruipen. Ik merk dat ik letterlijke afstand van hem doe, al vind ik het nog wel fijn om met hem te kletsen.. en een beetje te aaien.
Ik ben benieuwd hoe zich dit gaat vormen. Of ik dit nog steeds wil over een paar weken.. en of we dan überhaupt nog contact hebben. Ergens zou het natuurlijk mooi zijn als we beide de liefde tegen komen.

Verder ben ik momenteel bezig met het zoeken van een nieuwe woonruimte. de laatste maand ervaar ik hier best veel stres van. Beetje onderbewuste stress ook wel. Ik ervaar een soort van angst, dat wanneer ik straks over 6 maanden mijn huis uit moet ik niets heb.. of een woning waar ik me helemaal niet in thuis voel. Dat vind ik erg. Ik merk dat ik echt behoefte heb om nu een plek te vinden waar ik mezelf zie wonen de aankomende tijd.. en geen tijdelijk onderdak wil hebben. Ik heb behoefte aan stabiliteit.. misschien wel.

De laatste dagen voel ik me ook een beetje verdrietig. het zweeft zo mee op de achtergrond. Soms vergeet ik het even en soms moet ik zo maar een beetje snikken bijna. Waar komt dit vandaan?
Ik weet het niet zo goed.

Over een paar weken weten we weer meer... en weten we waarschijnlijk ook weer meer dat we niet weten. knipoog
dan zijn er weer andere kwesties, haha.

ps. ik heb een speaker gekocht van 450 euro.. en hij geeft mooi geluid. ik ben er blij mee.. al is het ergens net niet wat ik had gehoopt... maar dan heb ik er gewoon 2 nodig.. of een ander systeem. Maar waar ik eigenlijk mee zit.. is dat ik denk: jemig. 450 euro is echt veel geld. Toen ik hem kocht dacht ik, ja maar oeleboele dit wil je graag, al heel lang, nu kan het. je werkt er voor. ik ging er voor. en nu denk ik.. pfff... 450 euro. kei veel geld.
ik merk gewoon dat het me belemmert in het genieten van de speaker. dit wil ik helemaal niet. ik wil niet dat geld zo veel invloed heeft.


08 jan 2019 - 253x gelezen
Profielfoto van oeleboele
oeleboele, vrouw, 24 jaar
 
Log in om een reactie te plaatsen.     vorige volgende