Psycholoog en zorgverzekering

Ik ben aan het kijken welke zorgverzekering ik volgend jaar wil/nodig heb. De wensouders betalen het stukje aanvullende zorgverzekering dat ik niet nodig zou hebben als ik niet zwanger zou willen worden dit jaar. Tot nu toe kom ik uit op United consumers eigen keuze + aanvullend (172,29) of de Univé zorg vrij polis + aanvullend (182,64). Hier zitten dan vergoedingen in voor bijvoorbeeld lactatiekundige, kraamzorg etc. En het is een polis waarbij je bij elke zorgverlener terecht kan; wel zo fijn!

Verder heb ik nog gesproken met een psycholoog die ook hoogtechnologisch draagmoederschap begeleid. Zij wil ook met elk van ons wel een gesprek voeren in dit kader. Dit is dan achteraf ook goed voor het dossier, dat we er alles aan doen om ook emotioneel goed voorbereid te zijn. En zo heb je ook altijd een team van professionals om op terug te vallen (de kinderwenscoach hoort daar bijvoorbeeld ook bij).
Deze gesprekken zullen waarschijnlijk plaatsvinden in februari, als we dichterop de daadwerkelijke start zitten. Ook omdat de psycholoog gewoon heel druk is knipoog

In de decembermaand staan op de planning
- zorgverzekering afsluiten
- zoeken welke andere verzekeringen nodig zijn
- checken of de vasectomie van mijn vriend gelukt is
- rond kerst lekker samenzijn verliefd
30 nov 2021 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Draagmoeder
Draagmoeder, vrouw, 32 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende