Ouders van de wensouders ontmoet & kinderwenscoach

Inmiddels heb ik 2/3 van de ouders van de wensouders ontmoet. Van de ene zijn de ouders namelijk gescheiden toen hij heel jong was, en hebben beide ouders een nieuwe relatie gekregen. Ik heb dus vader met 'nieuwe' vrouw ontmoet, en van de andere wenspapa zijn ouders.

Het was heel erg gezellig, we hebben best ontspannen over vanalles en nog wat gekletst, en het weer was echt super lekker. Wijntje, kaasje, bitterbal en lekker zonnen,super!

De zus van wenspapa kwam ook nog even buurten en ook dat was gezellig. Ik kreeg nog een cadeautje mee wat ik pas later mocht openmaken, en het was een heel mooi en symbolisch sierraad. Het maakt me echt superblij dat iedereen dit process zo serieus neemt en openstaat voor elkaars wensen.

Qua stappen ondernemen hebben mijn vriend en ik inmiddels een afspraak gemaakt met een kinderwenscoach. Deze gaat kritische vragen stellen om ons zo hopelijk nog beter voor te bereiden op het komende traject/ons leven. Ook hier kijk ik erg naar uit, ik ben heel erg enthousiast en ik heb zin om dit avontuur aan te gaan!
01 aug 2021 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Draagmoeder
Draagmoeder, vrouw, 32 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende