Opleiding?

Het is tijd voor wat anders.

Ik zit al vanaf begin juni thuis met een burn out. Dus iets meer dan 3 maanden bij huis en ik ben er nog niet, dit realiseer ik me ook.

Toen ik uitviel had ik niks meer onder controle maar inmiddels wel.
Mijn huis is netjes. Alles is op orde. Ik heb weer overzicht over de meeste dingen en zowaar heb ik eens een paar dagen gehad dat ik me gewoon verveelde... Omdat alles af was. Er lag geen administratie, geen zooi van de kinderen. Alles wat gepoetst moest worden was gepoetst en de tuin is ook nog eens netjes. zelfs de auto was schoon!

Dus ik voel een beetje ruimte om weer verder te kijken. Kijken naar wat ik leuk vind en wat mij interesseert.
Vorige week ging ik koffie drinken op mijn werk en kwam ik tot de realisatie dat mijn werk me ook niet meer kan interesseren. Ik kon niet naar de schermen kijken en ik wou de telefoongesprekken ook niet meekrijgen. Dit kan uiteraard aan de burnout liggen maar het knaagt toch echt aan mij dat ik eigenlijk het diploma wel uitgespeeld heb.

Vanmorgen heb ik maar eens wat lijntjes uitgezet om te kijken naar een opleiding. Consulent seksuele gezondheidzorg.
Maar goed, wat moet er dan gebeuren? Studeren, hoeveel? Stage, waar, hoeveel? HBO? Voldoe ik aan de eisen?.. welke eisen... ? ondertussen duizelt het mij alweer.

Ik zet een kop thee en ga in de zon zitten. Deze nieuwe informatie gaat eerst maar weer een plekje krijgen en dan weer een stapje.

... Eerst lopen, niet rennen....
12 sep 2022 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van BMB
BMB, vrouw, 35 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende