Anabolen bullies

Malfidus, korzel en kwast op anabolen. Anders dan dit kan ik ze niet omschrijven.
3 opgepompte jochies van begin 20 in joggingbroeken en bijpassendje jasjes. Afgehangen tshirts die nog net geen tepels tonen maar voor de rest zoveel mogelijk opgepompte kunstmatige bombarie laat zien.
Ik heb bij voorbaat al geen respect voor deze jongens..
Dat ze vervolgens in de sportschool die doorgaans heerlijk rustig en gezellig is staan te briezen als een stel neushoorns en de gewichten laten kletteren prikte ook al wat iritaties aan.

Toevallig sta ik op een apparaat vlak bij ze wanneer ik de tantes hoor roddelen..
Kortzichtig gerpraat over de 'stumpertjes' die hier rond lopen... Op iedereen neer kijken die langs loopt en de borstspieren erbij flexen om maar te laten zien hoe goed hun anabooltjes werken...

Echt.. Respect...

En dan beginnen ze tegen 1 van de andere sporters. Een jongeman die altijd erg vriendelijk is. Komt uit syrie, wil graag nederlands leren en maakt met iedereen een praatje.

Ey, ben je homo?... Je bent homo he?... psss pss pss.... Homo..

Ik sta nog steeds dichtbij en kan me haast niet bedwingen om dit ventje aan te spreken. Maar ik zie dat de jongeman vriendelijk lacht en zegt dat hij geen homo is. Hij bedankt de heren voor een praatje en loopt door.

Korzel en kwast staan een beetje beteuterd dat het zo weinig effect had op deze man dat ze hem homo noemden.. Nog even staan ze te praten met als onderwerpen '' homo'.. 'rot op naar je eigen land' en 'leer de taal eens'.

Ik maak een praatje met de jongeman en vraag of hij begreep wat de heren tegen hem zeiden.
Met een lach zegt de jongen dat 'Korzel' wel heel vaak homo zegt, en er waarschijnlijk 1 wilt zijn, maar dat hij dat niet erg vind knipoog.

Even later komen de paradepaardjes langs en kijken naar de jongeman waarop het meelopertje, kwast, weer zegt: 'homo pss pss'...
Ik kan me even niet bedwingen en vraag of hij 15 is. 'Nee, 16' in zijn antwoord.
Ik ben geneigd te applaudisseren. Chapeau!!! wat een reactie...

De medewerker bij de sportschool hoort het ook en maakt aantekeningen. Deze jongens zijn al bekenden van haar en ze zucht. Van haar baas mag ze niet zelf er tussen gaan staan maar ik zie hoe graag ze het wil.

Ik loop nog even met de jongeman naar buiten en de broeders grimm staan nog een sjaggie te roken bij de auto.
Ineens herrinner ik me waar ik 2 van de 3 heren van ken, dit knaagde al een poosje aan me.

HOMO.. psssss...

Ik vraag de homo roeper of het werken bij ***** hem goed bevalt of dat hij graag wil solliciteren naar een andere functie. Gezien zijn baas geen fan is van pesterijen kon ik hem daar namelijk wel mee helpen.
homoroeper staat er ineens beteuterd bij.

'Hou je bek' zegt hun opperhoofd.
'Jamie, jij ook een fijne avond'
Opperhoofd Jamie kijkt ook beteuterd.

Wie bij jij verdomme?!

Ik zwaai en hou mijn mond.

1 ding scheelt. Korzel, kwast en malfidus hebben alleen op kracht getraind. Mochten ze achter ons aan komen sprinten wij ze er zo uit... OK!
16 jul 2019 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van BMB
BMB, vrouw, 35 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende