Ontmoeting 2 met wensouders

Dit weekend heb ik de wensouders weer gezien en gesproken, bij hen thuis dit keer. Het was superleuk om te zien waar ze wonen, hoe ze hun huis hebben ingericht en ook om 'gewoon' langere tijd samen te kletsen. Helaas mocht vriend 'natuurlijk' niet mee, vanwege de maatregelen, dat was wel heel jammer.

Ik had van tevoren een lange vragenlijst ingevuld, die bijvoorbeeld vraagt: wat doe je als de wensouders komen te overlijden? Welke advocaat gaat je begeleiden? Wil je nog begeleiding van een psycholoog? Hoe ziet je bevalling er ideaal gezien uit?

Het idee was dat we deze lijst (die de mannen zelf ook ingevuld hebben) zouden kunnen bespreken. Maar... het was zó gezellig, dat we er echt niet aan toegekomen zijn. We hebben het echt over van alles en nog wat gehad. Ook hadden ze taart voor me gebakken. Ik mocht spontaan blijven eten. en deed dat ook graag ondanks dat ik zeer op tijd weer weg moest, vanwege de avondklok.

Hoe gek deze situatie misschien ook is, en nu echt nog lang niet zeker is dat ik daadwerkelijk hun kind zal gaan dragen, ik heb echt het gevoel dat ik er hoe dan ook twee vrienden bij heb. En dat voelt goed :-)
25 jan 2021 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Draagmoeder
Draagmoeder, vrouw, 32 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende