Ontmoeting

Jawel, ik heb twee wenspapa's ontmoet. Alle drie waren we best een beetje zenuwachtig, het is namelijk gewoon echt iets heel geks om met het uitgangspunt dat ik misschien hun kind wil dragen elkaar te ontmoeten, en te leren kennen. Waar ga je het over hebben op zo'n eerste meeting? In principe wil je elkaar 'gewoon' leren kennen, maar daarnaast is het óók belangrijk om het al over een aantal belangrijke zaken te hebben met betrekking tot draagmoederschap, want als dat niet 'matcht' kun je er misschien direct een streep door zetten.

Omdat alle horeca dicht is besloten we in een natuurgebied wat te wandelen, en dat was sowieso een goede keuze. Zo heb je sowieso iets om over te praten, en ben je ook lekker in beweging.

En... het was heel erg gezellig! We waren bijna direct wel 'op ons gemak' bij elkaar, en over een aantal grote dingen lijken we hetzelfde te denken: de draagmoeder kan/mag/graag betrokken blijven bij het kindje, als een soort tante. Verder hebben we het een beetje over ons dagelijks leven gehad, en over hoe de mannen het voor zich zouden zien met een kindje.Moet zeggen dat ze daar al goed over nagedacht hebben, wie gaat er minder werken, hoe regelen we oppas, etc.

Doel van deze meeting was bepalen of we elkaar beter willen leren kennen, en het antwoord daarop is vanuit ons allemaal 'ja!'.

Dus wordt er binnenkort (december of januari) een meeting gepland bij een van ons thuis, waarbij ook mijn vriend aanwezig zal zijn. Superleuk!
08 dec 2020 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Draagmoeder
Draagmoeder, vrouw, 32 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende