nog niet ongesteld

Hallo,

allereerst; ik schrijf hier wat minder omdat ik ook een papieren 'Bullet Journal' ben begonnen. Lijstjes, data, temperatuurmetingen (doe ik elke ochtend) en een stukje dagboek geven daar een nog extra persoonlijk inkijkje in dit proces. Vooral bedoeld voor mezelf om terug te lezen. Maar; waar sta ik nu!?
Nou, ik heb vandaag voor het eerst in mijn leven zwangerschapstesten gekocht. Het was... Best bijzonder! Ik heb dus geen idee op welke dag ik exact mijn menstruatie zou verwachten, dus ik heb maar gewone én extra gevoelige (die je 5dagen voor je verwachte menstruatie kunt gebruiken) gekocht.
Eigenlijk .... had ik mijn menstruatie eergister verwacht, gewoon netjes een super algemene cyclus van totaal 28-29 dagen.
En... Dat is dus niet gebeurd. Dus als dat wel mijn normaal zou zijn ben ik overtijd. En dan is er dus de kans dat ik zwanger ben van poging 1.... WOW.

Dat zou natuurlijk huge zijn, maar ik denk zelf niet dat dit aan de hand is. Weet niet helemaal waarom, ik denk dat ik dat gewoon té bijzonder zou vinden om er al op te durven hopen. Daarnaast had ik in gedachten dat het bij mij 6maanden zou duren (ook super arbitrair maar toch).

Mocht ik vandaag en morgen niet ongesteld worden, dan gaan de wensouders en ik samen testen op maandagochtend (en even een klein beetej samen Pasen vieren). Ben zo benieuwd, zowel als het een teleurstelling dan wel als het superveel happiness is. Gekke zin maar je snapt 'm.
Benieuwd is echt de hele week al het woord/thema. en af en toe super zenuwachtig. Zoals nu weer even.

Tis wat!
16 apr 2022 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Draagmoeder
Draagmoeder, vrouw, 32 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende