Mijn ouders hebben de wensouders ontmoet

Dit weekend was het zo ver, mijn ouders hebben kennis gemaakt met de mannen waar ik waarschijnlijk draagmoeder voor zal worden. We waren allemaal een tikje zenuwachtig, maar er kan gezegd worden dat het heel erg goed ging!
Ze hedden een bosje bloemen meegenomen, en wie mijn moeder kent weet dat bloemen één van haar favoriete cadeautjes zijn. Die punten waren dus snel binnen.
Verder ging het eigenlijk heel natuurlijk: we hebben over allerlei onderwerpen gekletst van scholen tot voetbal en van katten tot vakanties en vroeger... Heel kort vroeg mijn moeder nog even of ze tzt het kind zou mogen zien, en het antwoord was 'ja natuurlijk!', dus daar hoefden we niet lang stil bij te blijven staan.

De mannen vonden mijn ouders aardige, vriendelijke mensen en mijn ouders hebben zelfs genoemd dat de mannen 'zo bij de familie passen' en dat ze het fijn vonden dat ze zo lang bleven (de hele middag).

Ik ben helemaal blij dat dit zo goed ging en dat mijn ouders nu wat meer een beeld hebben van de mannen. Mijn vader en moeder zijn nou eenmaal heel belangrijk voor mij; als zij totáál tegen dit hele plan waren, dan zou ik er misschien zelfs vanaf hebben gezien. Hoe fijn is het dat dat niet nodig is....!

Eind deze maand komen mijn zusje en haar vriend spelletjes spelen & een goed gesprek voeren, voor haar is het nog ietsje 'verder weg' omdat ik haar dit jaar helaas niet zo vaak gesproken heb. Hopelijk staat zij uiteindelijk ook achter mijn keuze.
12 jul 2021 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Draagmoeder
Draagmoeder, vrouw, 32 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende