Kracht

Ik weet dat ik soms aan mezelf moet werken. Ik ben geen ideale man. De ideale bestaat namelijk niet. Maar ik weet wel waar ik soms de fout in ga, en hoe ik daar mee om zou moeten gaan. Dat ik er vaker over moet praten.

Ik ben niet foutloos, dus twijfels over gevoelens zijn volkomen logisch en terecht, maar ik rij het halve land door om je te zien zelfs al is het uit. Omdat ik dat belangrijk vindt, dat je je geliefde het signaal geeft dat je er voor me toe doet, al heb ik moeite met uitspreken dat ik bij je wil zijn.

Je zei het zelf al toen we buiten zaten, ik ben er wel klaar voor. En ja, hoe gek of eng het ook klinkt, ik zou mezelf dolgraag willen settelen. Huisje boompje beestje. En tegen jou spreek ik het dan ineens wel uit. Je maakt deze sterke vent alleen maar dapperder. Je houdt me scherp. Heerlijk om zo iemand te hebben. Hoe tof ik al ben zonder relatie, met jou in de buurt voel ik me nog beter.

Ik voel me nu iig niet eens meer onzeker, en het is klote dat jij je nu misschien wel onzeker voelt door een gebrek aan bevestiging van mijn kant, maar ik ben ook zeker niet onzeker in jou. Als je m'n hand wil, vraag erom!
20 jul 2021 - bewerkt op 20 jul 2021 - 45x gelezen
Meld ongepast verhaal.
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Gio123
Gio123, man, 38 jaar
 
Log in om een reactie te plaatsen.     vorige volgende