Hoe voel je gevoel, en hoe deel je het

Heb ik weer! Heb je een ontzettend toffe vriendin, een klik van heb ik jou daar, geweldige spanning, alles erop en eraan, kont er roet in het eten. Dagelijks ik mis je roepen heeft geen zin. Je moet namelijk daad bij woord voegen, anders hebben woorden weinig betekenis. Gelukkig ben ik redelijk daadkrachtig, en niet te bang om sommige kansen ook te pakken. Das dan weer positief. Maar af en toe zou het ook geen kwaad kunnen om eens te graven en te delen, waarom je diegene dan mist. Bij jezelf nagaan, wat betekent diegene nu eigenlijk echt voor me?

Wij mannen zijn daar dan weer geen helden in. Je houdt van iemand en dan blijf je daarbij. That's it, toch? Nou, sommige vrouwen hebben de neiging tot onzeker zijn. En dan is het weleens goed om wat duidelijker te zijn dan gebruikelijk.

Zeggen dat je niet weg zal rennen ondanks bijvoorbeeld een kindje op komst is één. Mogelijke opties en vervolgstappen verkennen is ook prima. Maar deel dat dan ook even met degene in kwestie. Luister mop, als het zo is dan is het meer dan welkom. En ik zou er alles voor over hebben. Ik wil graag eens met je in gesprek over wat als, of ik ben eigenlijk wel toe aan de volgende stap in onze relatie.

"Ik wil je niet langer alleen maar aan het lijntje houden, maar ik wil eigenlijk alleen maar een groter gedeelte uitmaken van je leven"

Voor een man is dat misschien niet iets waar je dagelijks over nadenkt. Laat staan uitspreekt. En soms komt dat gevoel pas echt naar boven drijven wanneer er iets fout dreigt te gaan. Dat je pas echt beseft wat je mist, wanneer je het daadwerkelijk mist.

Niet zo gek dat de dame in kwestie dan ook misschien wel eieren voor haar geld kiest. Kan je haar niet eens kwalijk nemen.

Dus oproep aan alle mannen, vertel je meisje eens wat ze voor je betekent! En dan niet van die clichés, maar denk gerust hardop over haar, zelfs waar ze bij zit. Als je dan toch al de lakens deelt, dan kunnen gedachtes er ook wel bij!
18 jul 2021 - 63x gelezen
Meld ongepast verhaal.
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Gio123
Gio123, man, 38 jaar
 
Log in om een reactie te plaatsen.     vorige volgende