Blue monday

En dan na een kloterige nacht in afwachting van een reactie is die er dan toch in de ochtend. Stiekem best fijn. En ondanks dat de boodschap niet eens heel fijn is, is het toch een welkome reactie. Want de boodschap mag ook weleens wat minder fijn zijn. Daar heb ik best begrip voor.

Want met het risico dat ik vervelend wordt, als je nou ooit nog eens niet tevreden bent met m'n antwoorden, wat ik doe of zeg (of juist niet) bespreek het dan alsjeblieft. Ik heb liever dat het soms knettert en je elkaar scherp houdt dan stommetje spelen om de lieve vrede te bewaren. Zeker met jou lijkt het me heerlijk om af en toe eens flink te vitten en zeggen waar het aan schort en het daarna weer bij te leggen. Zo leer je van elkaar.

Nu ben jij iig ook duidelijk en daar heb ik respect en begrip voor. Het voelt alsof ik aan een zijden draadje hang, en dat is misschien minder fijn, zeker voor mij, maarrr. Je mag zeggen wat je wil, ook kritiek of frustraties. Ik weet hoe bang je bent om in de steek gelaten te worden en snap dat je je eigen zekere leven voor een onzekere toekomst met mij kiest aangezien ik ook een gebruiksaanwijzing heb. Je had me niet los hoeven laten want ik was niet van plan om weg te gaan. Wat ik me wel kan voorstellen dat het afgelopen weken voor jou ook zeker niet makkelijk was, dus hoe gaat het nu eigenlijk echt met jou?
19 jul 2021 - 46x gelezen
Meld ongepast verhaal.
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Gio123
Gio123, man, 38 jaar
 
Log in om een reactie te plaatsen.     vorige volgende