Kinderwenscoach

Paar weken geen zin gehad om een update te schrijven, maar ik weet dat ik het achteraf leuk zal vinden om terug te lezen waar ik deze tijd mee bezig was, dus inmiddels wat tijd gevonden voor de volgende update(s)!

Mijn vriend en ik hebben een (online) gesprek gehad met een kinderwenscoach. Deze stelde allerlei vragen en kon ook een hoop antwoorden geven op vragen van ons. Het was op zich best een informeel en gezellig gesprek waarbij ook wel duidelijk werd dat de mannen en ik al over heel veel dingen nagedacht en gepraat hebben. Een paar realisaties:

- een doula is niks voor mij: het wordt al druk aan mijn bed (de twee papa's, mijn vriend, een verloskundige, een geboorte-fotograaf, misschien nog een gyneacoloog (als ik in het ziekenhuis beval en die nodig zou hebben).
- ik wil (hoogstwaarschijnlijk!) bij hele belangrijke gebeurtenissen in het leven van de kleine zijn: zwemdiploma, school-eind-musical, diploma etc
- mijn ouders kunnen de kleine zien als die één of twee keer per jaar bij mij op bezoek is.
- Kerst gaan we niet op 25 of 26 dec samen vieren, maar wel ergens anders in die week: we zijn toch een soort extended family!
- we zijn er best al wel behoorlijk klaar voor!
- een gesprek met kinderwenscoach, mijn vriend, mij en de mannen is op dit punt niet nodig,wel hebben we het gevoel dat we altijd contact kunnen opnemen als we tegen dingen aanlopen,en dat is een fijn idee.

De mannen hebben ook een gepsrek met dezelfde kinderwenscoach gehad, en ook zij hadden een prima gesprek met toch weer een paar stukjes nuttige informatie. Dus daar kunnen wij samen weer mee verder!

Meer over het vervolg (vasectomie, bespreken van verdere details en op zoek naar een advocaat) in een apart bericht!
11 okt 2021
Meld ongepast verhaal.
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van draagmoedertobe
draagmoedertobe, vrouw, 29 jaar
 
Log in om een reactie te plaatsen.     vorige volgende