Jongeren filmen groepsverkrachting

Ik lees dit net in de digitale krant.
Een 17-jarige meisje verkracht door meerdere jongens en mannen. Het meisje wist geeneens dat dit was gebeurd in november. Toen ze de volgende ochtend opstond, dacht ze dat ze gewoon heel slecht had geslapen.
Waarom toch? Dat verdient dat meisje niet, geen een meisje op de wereld.
Waarom doen mannen dit soort dingen.

"Twee mannen zijn opgepakt.
De verdachten zijn twee Belgen en vijf Irakezen. Twee van hen zijn asielzoeker. Sommigen van hen omschrijven de verkrachting als de normaalste zaak van de wereld. „Eén van hen zei lachend dat het meisje niet moet klagen. ’omdat vrouwen toch alleen moeten luisteren naar de mannen’,” schrijft de krant over de verhoren. Een ander beweert dat „het meisje voreg haar te pakken,” terwijl duidelijk te zien is op de beelden dat er geen beweging in haar lichaam zit."


Wat erg om te lezen dat één van de mannen zelfs heeft geantwoord dat 'vrouwen toch alleen luisteren naar mannen' ... Hoe ziek ben je dan? Hoe ziek is het land waar je vandaan komt, dat je werkelijk denkt dat dit oké is?

Wat bezielt sommige mannen om meisjes en vrouwen te behandelen alsof het lustobjecten zijn, alsof het beesten zijn die je mag vernederen/mishandelen/misbruiken/aanranden/verkrachten, waar je geen respect voor hoeft te hebben, die je als vuil mag behandelen ....
De reacties op dit verhaal liegen er niet om, de teller staat inmiddels op 480. Zoveel woedende mensen die hierop reageren. Oók mannen!!

Dit soort verhalen doet mij veel verdriet. Wanneer gaan mensen nou eens netjes en respectvol met elkaar om?
Wat moet daarvoor gebeuren?

verliefd
04 feb 2016 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Afstuderen40
Afstuderen40, vrouw, 34 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende