2 vrouwen (sauna)

18+ verhaal
En trouwens, hoezo vinden jullie mijn borsten 'jong, stevig, rond, vol en zacht' ??
Jij hebt toch nog nooit aan mijn borsten gevoeld, dus hoe weet jij dat het zacht aanvoelt?

Ik daarentegen weet wel hoe Amara's borsten voelen en eruit zien. Jaaa, dat wist jij niet, he Melis?! Dat ík dat wist. Amara en ik namen twee jaar geleden deel aan de Bikram yogalessen en vorig jaar nog aan de aikidolessen. En tijdens het uit- en aankleden stonden wij weleens half naakt. Dus dat jouw Amaralief redelijk grote en volle borsten heeft, jaa, dat weet ik ! Zij heeft echt mooie borsten, zeg. Sjezus. Ik stond toch wel even jaloers te kijken (of was ik aan het gluren?) naar die mooie, volle, gloeiende borsten van je schatje. Haar tepels wijzen zo mooi naar voren, haar tepelkloven zijn subtiel aanwezig. Niet te groot maar ook zeker niet te klein zijn haar borsten. Met van die roze tepels die je smeken of je hen wilt likken en liefkozen. (kan mij voorstellen dat jij niets anders doet, Melissia. Niets anders dan die roze keiharde tepels in je mond nemen en maar likken en sabbelen). Geneerde mij niet dat ik naar de borsten van je vriendin keek. Je weet hoe ik ben, ik geneer me niet zo snel.

Overigens keken andere vrouwen ook naar Amara's pronkende borsten. En volgens mij vond ze dat wel prima, al die aandacht voor haar borsten.

En ik heb weleens aan haar borsten mogen voelen. Vorig jaar toen we in de sauna zaten bij mij op de sportschool. Hahaa, Amara wilde ook mijn borsten eens voelen. Want, zoals ze zei "Sjezus, wat zijn jouw borsten zo lekker rond, vol en ze zien er zo stevig uit. Zou er uren naar kunnen kijken en aanraken, als het mocht."
Amara vroeg mij toen of zij aan mijn borsten mocht voelen. Dat vond ik wel oké. (Ja, ze was zo gebiologeerd door mijn borsten, vooruit dan maar).

En dat deed ze. Ze kneedde, ze streelde (maar, volgens mij niet op een seksueel getinte manier) en ze omvatte met haar handen mijn borsten. Waarop ze uitsprak dat mijn borsten echt zacht waren en toch stevig.
Ze vroeg me voor de grap (tenminste, ik dacht dat het een grap was) of ze mijn borsten mocht zoenen.
Weet je wat ik daarop heb geantwoord, Melissia?
"Ja joh, doe maar ! Ze ruiken en smaken nu naar granaatappel, ik heb net gedoucht met granaatappelschuim, dus ze 'smaken' heerlijk fruitig ...."
En dat deed ze ook nog. Ze heeft echt mijn borsten gezoend. Ik moest er zelf hartelijk om lachen, omdat ik niet had verwacht dat ze dat echt zou doen ... maar ze deed het echt; Amara zoende mijn borsten.
(dat heeft ze jou vast en zeker wel allemaal verteld, toch?)

En ik kreeg ook nog een overheerlijke lichaamsmassage van Amara. Heerlijk was dat, zeg. Zeker in de sauna. Lekker warm, vochtig, aangenaam, ontspannen .... Mijn vingers gleden bijna tussen mijn benen, op zoek naar ....

Maar weet je wat helemaal spannend was .... ??





31 jan 2016 - bewerkt op 02 feb 2016 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Afstuderen40
Afstuderen40, vrouw, 34 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende