2 vrouwen

Melissia en Amara,

Twee vrouwen die verliefd zijn op elkaar. Dat is prima. En ja, ik kan me goed voorstellen dat jullie graag willen dat álle vrouwen van de vrouwenliefde zouden zijn. En nee, jullie zijn geen mannenhaters en ook niet per se piemelhaters maar jullie voelen je lichamelijk verre van aangetrokken tot mannen. Geen probleem.

En ja, ik kan mij voorstellen hoe het is om een vrouw te zoenen. Heb ik ooit eens gedaan, voor de grap. Met nadruk op het woord 'grap'. Het was wel lekker. Ik heb ervan genoten. En ja, het klopt, een vrouw voelt (natuurlijk) veel zachter aan dan een mannenlijf. Of ik er opgewonden van raakte ...

Uhm blozen nou eigenlijk wel een beetje. Maar dat had meer te maken met de kus zelf dan met het feit dat ik met een vrouw aan het zoenen was. Als ik dus met een man had gekust, was ik ook opgewonden geworden.
De kus was lekker, nat, tongstrelend, zacht en soms wild, speels, de lippen waren zacht en ik werd lekker gestreeld in mijn hals. Dus ja, het was lekker.
En ja, ik vond het heerlijk dat mijn (zoals jullie altijd zeggen 'jonge, stevige, ronde, volle en zachte'knipoog borsten werden aangeraakt en gestreeld. De borsten van een mens zijn over het algemeen ook erg ontvankelijk voor strelingen. Zowel van de man als van de vrouw. Aanrakingen en met name strelingen verhogen de opgewonden toestand.

Nee, zij heeft mijn borsten niet gezoend. No way ... Aanraken en strelen was prima en voldoende.
(zijn jij en Amara visueel ingesteld, Melissia? Dan stellen jullie je vast en zeker voor hoe dat er allemaal uitzag, of niet??)
31 jan 2016 - bewerkt op 31 jan 2016 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Afstuderen40
Afstuderen40, vrouw, 34 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende