Ik ga op vakantie en ik neem mee...

Gisteren een heerlijke verjaardag gehad. De BBQ aangestoken en lekker gegeten van de plaatselijke slagerij. Er was natuurlijk veel te veel dus nu zitten wij met twee bakken saté, een bak salade, een bak bowl en een bak watermeloen. En laten wij nu net maandag op vakantie gaan. Wat moeten we met al dat spul? Geen idee hoe we dat gaan oplossen maar goed.

Nu spullen aan het inpakken. We gaan een weekje, dus ik moet echt niet teveel meenemen. We blijven ook gewoon in Nederland, toch het makkelijkst nu met corona enzo. We gaan naar Flevoland/Friesland. Beetje op de grens ergens. Geen idee. Wij nemen altijd kratten mee ipv koffers, omdat je die veel makkelijker kunt stapelen en je kunt er echt veel in stoppen. Maar wat moet ik allemaal mee. Ik had net al 7 shirtjes een jurkje en wat je eronder draagt. Natuurlijk veel te veel. Maar nu zit ik een beetje te twijfelen met het weer...

Het wordt niet al te best volgende week, maar het gaat ook niet elke dag regenen ofzo. Dus ik denk dat het een wit jurkje met driekwart mouw, een roodoranje strandjurk - gewoon lekker chil. Een rokje met een shirtje en dan nog het stelletje dat ik aandoe als ik er heen ga. Vast wel genoeg. En ik neem ook nog een sportlegging, sportshirt en shortje mee, dus dat kan ik ook nog aan.

Ik zit in mijn hoofd een lijstje te maken wat ik nog allemaal mee moet nemen.
Toilettas met borstel, tandenborstel, elastiekjes, armbanjes, haarschuifjes, dagcrème.
Rugtas met laptop, AirPods, oplader telefoon/oordopjes, accu, oordopjes.
En dan alles in de krat met mn kleding, sportdingen, zwemkleding, schoenen, zonnebril..

Ik vergeet vast van alles. Maar goed, ik kom wel rond denk ik..
31 jul 2021 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van KatieAnn
KatieAnn, vrouw, 18 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende