Gesprek met eigen advocaat

Deze week hebben mijn vriend en ik alle juridische stappen nogmaals doorgenomen met een advocaat, dit keer 'mijn' advocaat. Zij zal ook de procedure in gang zetten/begeleiden en tzt aanwezig zijn bij de eventuele rechtszaak.
het was een goed gesprek, iets langer dan ik dacht (ruim 1,5 uur) en we hebben ook het hele contract doorgenomen. Er zijn een paar hele kleine aanpassingen aan gedaan, en nu kunnen wij en de mannen het contract een laatste keer doorlezen en dan bij de advocaat van de mannen een 'tekenmoment' plannen. Dat gaat vanwege corona nog steeds via een zoom-meeting en is dus eigenlijk niet zo heel ingrijpend, terwijl het wel een ENORM ding is natuurlijk! Een contract tekenen... écht 'ja' zeggen tegen elkaar. We gaan er wel even op proosten.
Wel zonder alcohol, want ik ben begonnen met 'dry january' en die hoop ik door te zetten tot bevalling en daarna. Gaat me nog best goed af, hoewel ik af en toe wel denk 'oh lekker even een biertje vanavond'. Maar dat went wel. Wie weet doet het ook iets goeds voor m'n gewicht; Ik zit aan de hoge kant van een 'goed' BMI. Vanwege blessures en dergelijke kan ik deze maand al weer helemaal niet sporten,dus ik loop regelmatig een ommetje en dat is dan al mijn beweging, dat is dus een beetje matig.

Qua draagmoederschapstraject hopen we binnenkort te horen of de vasectomie van mijn vriend is gelukt én spreken we allemaal 2x met een psycholoog (1x los en 1x samen). En ergens komende maanden kan mijn spiraaltje er dan ook uit! Nog veel stappen te gaan, maar daar hebben we allemaal zin in. Over10 dagen spreken we weer gezellig af en gaan we o.a. foliumzuur kopen (je moet wat als de horeca etc nog dicht is he?)
13 jan 2022 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van draagmoedertobe
draagmoedertobe, vrouw, 30 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende