Geluksmomentje

Als je dan om half zes in de ochtend al weer op je benen staat omdat er luid gekraai uit de babykamer komt en je dan boven het bedje van je kindjes verschijnt, wordt je begroet met een stralende glimlach. Dat maakt het dan wel weer goed dat ik zo weinig slaap heb de laatste tijd. Hier naast me op de bank ligt Robin te slapen. Ik heb gemerkt dat als ik na vier uur in de middag nog slaap, dat ik in de avond langer wakker lig. Dus na vier uur geen power nap meer voor mij.

Aurelia groeit heel hard. Ze draait al heel soepel naar haar buik waarna ze na tien minuten heel erg boos is omdat ze niet meer terug kan draaien. Ik heb haar 's nachts al een paar keer huilend in bed aangetroffen omdat ze niet meer terug kon draaien. Dat is beter dan verder slapen en geen lucht meer krijgen.

Donderdag ben ik voor het eerst gaan zwemmen tijdens zwemles. Het onder water gaan vonden we allebei wel prima. Het gaat zo snel dat je ook bijna niet de tijd hebt om naar beneden te kijken. En als ik ga haperen dan gaat het mis. Ze heeft niet gehuild maar zat me wel even aan te kijken daarna van mam wat doe je nu ins hemelsnaam.

Ze ligt nu in bed te slapen. Van mijn schoonzus hoor ik de hele tijd dat ze zo lang slaapt. Ze is nu twee uur wakker en slaapt daarna twee uur. Volgens het CB is dat normaal. Ik heb liever dat ze wat meer dan gemiddeld slaapt dan te weinig. Het helpt heel goed door haar gewoon op bed te leggen wanneer ze moet slapen. In de woonkamer sliep ze toch een stuk slechter.
09 jul 2016 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Scorpio
Scorpio, vrouw, 36 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende