Aurelia **



Dit is onze dochter toen ze net een dagje oud was. Het is grappig om te zien hoe erg ze al veranderd is in een week tijd.

Ze drinkt goed, ze wil alleen na de voeding van drie uur niet meer slapen. De afgelopen nachten wil ze niet dan twee uur niet meer slapen. Maar dat duurt nog wel even voordat zo'n ritme zich aanpast.

Vandaag was ze al drie kilo, ze is binnen een week haar geboorte gewicht voorbij. Mama is blij. Ze groeit heel goed. Ik ben blij dat ik gestopt ben met de bortvoeding, dat zorgde toch echt voor veel erg veel stress bij mij. Ik heb drie dagen lang met druk op mijn borst gelopen. Ademhalingsoefeningen werkten niet.

Vandaag heeft ze het hele aankleedkussen onder gepoept. Ik ging haar een nieuw rompertje aandoen dus ze had alleen haar luier aan, dat scheelde weer anders had ze gelijk nog een keer nieuwe kleding aangemogen.

Aan het begin van de week was ik heel erg onzeker over het mama zijn, maar dat is nu bijna helemaal weg. Ik had echt mijn vraagtekens of ik het wel goed zou gaan doen. Dat zal ook met de kraamtranen te maken hebben gehad. Ik zat op een gegeven moment zelfs te huilen als Robin naar werk ging. Dat was zo raar. Hij zei ook dat de eerste dag dat hij naar werk ging dat het echt als verraad voelde om mij achter te laten. Maar het gaat allemaal steeds beter.

En ik ruik dat het eten bijna klaar is, dus ik ga afsluiten.
20 feb 2016 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Scorpio
Scorpio, vrouw, 36 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende