Finally over her!

Eindelijk! Eindelijk! Schreeuwt het in mijn gedachten.

Ik weet het nu echt zeker, de uitdagende berichten op facebook die ze stuurt, de check ups die naar mijn idee niet meer kunnen aangezien we geen item meer zijn en het laten zien hoe zeer goed ze verder gaat zonder mij.. het doet mij eindelijk niets meer!
Het is eigenlijk al een week of twee .. misschien drie nu dat ik het zeker weet maar toch wil ik er over schrijven uiteindelijk.

We hadden in december 2013 bijna twee en een half jaar toen ze het uitmaakte, volkomen onverwacht voor mij. Met de reden dat zij vond dat ze geen goede vriendin meer kon zijn voor mij omdat ze met teveel in haar hoofd zat.

Ik ben echt nog in de ban vaan haar geweest daarna.. maar op een gegeven moment had ik het er over met een hele goede vriendin van mij en vanaf dat moment had ik eigenlijk al zo iets van: "Waarom blijf ik hier over malen in mijn hoofd? Ik moet verder gaan want ik moet mijzelf weer worden want dat was ik niet in de relatie!"
En nu kan ik het zeggen, en ik meen het ook, ik ben over haar heen! Ze zal altijd in mijn gedachte blijven want zij heeft mij klaargestoomd voor mijn toekomst en daar ben ik haar heel erg dankbaar voor. Maar hoezeer ze mij heeft weten te veranderen zal ik nooit meer vergeten. (Ik kan niet zeggen dat ik het nooit meer zal toelaten bij een andere, maar ik ga wel mijn best doen.)

En nu ga ik verder, ik ben nog jong, ik ben mijzelf (zo goed als) weer, mijn toekomst begint er weer goed uit te zien en ik heb mijn belangrijkste vrienden weer terug (waar ik ze echt heel erg dankbaar voor ben na alles, want ik ben niet echt een goede vriend geweest tijdens de relatie en ja daar heb ik nog steeds spijt van).

Ik voel me weer vrij!

Watch out world, the real me is on his way back!
06 apr 2014 - bewerkt op 06 apr 2014 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Aisling
Aisling, man, 34 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende