Elk contact is prima

Lieve lezers,

Therapie viel gisteren uit, de jongste had Corona dus ze kon niet naar het werk komen.
Ik had dus ineens 2 uur meer ruimte na stage.
Mijn plan was eerst M appen als zij misschien een uurtje tijd had, maar helaas kon ze niet. Dus ben ik gezellig naar mijn zus gegaan en hebben we gewandeld met de hondjes en kapsalon besteld.

M appte dat ze wel zaterdagochtend vandaag wel even ruimte had. Ik vind een uurtje of 2 wel al voldoende. Maar onze tijd loopt altijd lekker uit. We hebben een latte machiato gedronken en een warme chocomelk. Maar vooral lekker gepraat.
Ik raakte twee keer geëmotioneerd. 1ste keer toen ik benoemde dat ik het gewoon echt nodig heb om haar van tijd tot tijd te zien omdat ik anders niet kan functioneren. En de 2de keer toen we het even over mijn diagnose hadden. Ik vertelde dat ik voor ik haar kende al best wel wat huiselijk geweld langdurig heb meegemaakt en ook dat mijn ouders mij veel te kort zijn geschoten in de opvoeding op meerdere gebieden. Plus dat er altijd extra aandacht was voor mij zus want zij zat nu eenmaal op het SBO en ik redde het wel.
Op de basisschool ben ik ook lang behandeld alsof ik ook op het SBO hoorde. Huiselijk geweld, geen opvoeding (verwaarlozing),oppas die mij opsloot en sloeg, op school behandeld alsof ik niks waard was/dat er iets mis met mij was, ongepast gedrag van de juf in de kleuterklas, ongepast gedrag van de juf in groep 4( volledig gekleineerd) uitvallen op kind terwijl de rest de oren moesten dichthouden, groep 6 zo een heftige klas dat we 17 juffen hebben gehad in een jaar. En ja toen was ook al het heftige pesten aan de gang. Je dus nergens normaal kunnen ontwikkelen. Het ongepaste gedrag van mijn zwemleerkracht. En dat was alleen mijn basisschooltijd. Vanaf groep 8 echt heftige shit rondom mijn moeder die dus een verstandelijke beperking heeft en psychiatrische problemen. Heftige shit met mijn zus erbij. Ik ga niet verder in detail maar ja..mijn diagnose heb ik misschien toch wel “verdiend”.
Ik merk dat ik dit toch wel moeilijk vind om te plaatsen. Maar ik ga het toch doen.

Terug naar de warme chocolademelk. Die was op. We zijn daarna nog even lekker gaan wandelen. Toen ik thuis was reageerde ze dit :

Was goed om elkaar te zien en spreken. Toen je zei ik heb het gewoon nodig hebt om mij van tijd tot tijd te zien reageerde ik misschien niet adequaat genoeg maar dat kwam omdat ik zag dat het je emotioneerde. Ik liet je even pauze. Het doet me echt wel wat als je zoiets zegt hoor.
Ik was je houvast in barre tijden en dat blijf ik ook in goede tijden. Dat is het fijne van een band met elkaar hebben.
Ik heb het al eens gezegd maar zeg het nog maar een keer je kunt altijd terecht met grote en kleine zorgen en met leuke dingen. Je hoeft niets op te sparen, elk contact is prima.

Superlief!

Nu nog even kijken serie kijken.
Fijne avond
Dikke knuffel
Kleintje
29 jan 2022 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van KleintjeXx
KleintjeXx, vrouw, 27 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende