Ik sta er niet meer 100% achter

Lieve lezers,

Ik ben zooo enorm aan het twijfelen geslagen over de opleiding die ik wil gaan volgen.
Ik dacht dat ik 100% achter mijn keuze stond.
Maar ineens ben ik daar niet meer zeker van. Want ik wilde Onderwijsassistent gaan doen, maar wilde ik dit omdat de pabo op dit moment niet haalbaar is. En doe je niet alleen Onderwijsassistent omdat je daarna de pabo wilt gaan doen ? Zijn vragen naar mijzelf toe.
Ik weet het niet maar ik zie mezelf niet meer voor de klas staan. Ik lijk nu meer te neigen naar pedagogiek.
Toch met kids en hun ontwikkeling bezig zijn, maar geen volle klassen. En omdat ik de pabo niet meer zo zie zitten is Onderwijsassistent dan wel echt wat ik wil ??
Ik wil niet in augustus starten met iets om daarna weer over te stappen naar een andere opleiding dat is allemaal weer tijdverlies.
Pedagogiek op hbo niveau gaat het niet worden, daar ben ik wel over uit. Dus ga ik kijken naar mbo opleidingen en dan kom pedagogische medewerker erg in de buurt. Deze twijfel komt niet ineens naar voren heb er al eerder over nagedacht maar ik hield zoo vast aan dat onderwijs.
Ik heb woensdag weer een kennismakingsgesprek bij een school, ik vind dit lastig omdat ik er niet meer 100 % erachter sta.
Het is juist goed dat de twijfel nu toeslaat en niet nadat ik alweer met een opleiding ben gestart.
Is het niet raar dat ik toch wat anders wil. Ik heb best wat energie in motivatiebrief en cv gestoken. Maar hee, ik hoef dit eigenlijk maar een klein beetje aan te passen. Want eigenlijk vragen ze precies hetzelfde alleen dan niet in vaste schooluren. Ik heb meer mogelijkheden om gespreid te werken wat ik echt nodig heb. En er zijn meer stageplaatsen te vinden.
Kan ik dit delen, is het niet raar dat ik steeds aan t onderwijs heb vastgehouden.??
Bohh vreselijk deze twijfel .
Kan ik dit bespreekbaar maken met diegene die mij heeft geholpen met de brief of zou ze denken jij wilt ook steeds wat anders of waarom wil je dit nu weer niet, ik dacht dat je zo zeker was.<- ja ik ook !

Pffff
31 mei 2021 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van KleintjeXx
KleintjeXx, vrouw, 27 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende