Even weer bijgekomen

Lieve lezers,

Het is alweer zondag.
Dit weekend heerlijk rustig aangedaan. Ik was lekker alleen op mijn eigen plekje.
Gewandeld met de hond en verder niks moeten.

Afgelopen vrijdag de knoop doorgehakt om toch helemaal te stoppen met de TSO komend schooljaar.
Ik ga immers van 2 uurtjes TSO naar 4 halve dagen stage en een halve dag school. Ik ga dat gewoon niet trekken om daar ook nog dat uurtje TSO bij te doen. Hoe jammer ik dit ook vind. Ik ga de kids van daar erg missen.

Vrijdag ook weer bij mijn psychologe geweest. Intern heeft het veel losgemaakt want kan mij de afspraak nog maar vaag herinneren. Omdat ik geen huiswerk had gemaakt die week. Hadden we dus wat meer ruimte om vragen te onderzoeken. Heb volgens mij ook enorm veel geswitch onbewust.
Nu wilde ik eigenlijk een stap zetten om hier heel eerlijk over te zijn naar mijn psychologe toe in een berichtje. Dat ik vaak onze gesprekken niet meer kan terughalen. Ik wil haar ook de vraag stellen als zij denkt dat zij misschien een van mijn “dissociatieve delen “ heeft gezien in onze afspraken. Omdat ik het zo moeilijk vind om onze gesprekken terug te halen. Maar dit is een ENORME stap. Ik weet niet als ik dat al aandurf.

Verder heb ik een mailtje ontvangen van mij stageplaats dat mijn mentor bekent is. Ik krijg er 2 omdat ik ook in 2 groepen ben ingedeeld. Vind dit toch wel erg spannend. Maar ik ben ingedeeld bij 2 middenbouw klassen. (Soort groep 5 in een reguliere basisschool). Daar ben ik wel echt ontzettend blij mee!!
Weet niet hoe ik het ga ervaren en als het niet te veel wordt. Ik ga sws maar halve dagen werken dus dat scheelt. Maar misschien moet ik in begin echt maar die 16 uur doen ipv die 20 waar ik eigenlijk op in wilde steken. Maar ga dit nog even goed overleggen. Morgen eerst maar eens een mailtje naar de 2 mentoren sturen om nog een paar administratieve zaken te regelen zoals contract. En misschien een kennismakingsgesprek inplannen.

Dan hebben we nog het stukje eten. Ik heb wel iedere dag wat gegeten dit is dus positief maar nog lang niet hoeveel ik eigenlijk zou moeten eten. Maar komt goed 😉

Even kijken is er dan nog iets te delen?
O ja, mijn zus heeft een afspraak met mijn moeder gemaakt om te gaan bowlen met mij.
Ik heb eigenlijk heeel weinig contact met mijn moeder en dat contact wat we hebben is geen moeder dochter contact. Maar goed ze wilde ons weer eens zien dus dan doen we dat maar. Ben ik daar weer voorlopig van af.

Denk dat dat t wel was.
Aankomend week staat afscheid van mijn TSO kinderen centraal.
En ik ga dus proberen extra contact te zoeken met mijn psychologe

Fijne avond
Dikke knuffel
Kleintje verliefd
18 jul 2021 - bewerkt op 18 jul 2021 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van KleintjeXx
KleintjeXx, vrouw, 27 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende