Soort van klein overzichtje

Lieve lezers,

Ik merk dat ik het moeilijk vind om wat op papier te zetten, misschien gebeurt er teveel, wat ik niet gewend ben.
Even overzichtelijk.

Het gesprek met mijn “school/werk coach “ vorige week maandag. Ging oké ! Ik vertelde dat ik wel een goed gevoel bij die ene stageplek heb en dat ik dan toch voor de opleiding Onderwijsassistent wil gaan.
Omdat ik op die stageplek echt veel kan leren denk ik! Kan daarna nog altijd iets bij studeren of misschien studeer ik wel door richting hbo pedagogiek. Maar laten we eerst ons eens richten om voor deze opleiding een diploma te halen.
Ik heb mij gelijk bij haar op de computer ingeschreven!
Update : woensdag kennismakingsgesprek met de school.
Mijn “coach”gaat mee. Dat vind ik wel prettig aangezien ik ook iets moet vertellen over mijn psychische problemen. Ik ben nog heeel hard aan het nadenken wat ik wel en wat ik absoluut niet ga vertellen. Mijn meest recente diagnose DIS hoort daar dus absoluut niet bij. Misschien dat ik het wel houd bij depressie en/of complex ptss.

Morgenochtend heb ik een gesprek met mij generalist en woonbegeleidster. Mijn indicatie van ambulante begeleiding loopt af en vond het niet meer nodig dat dit verlengd wordt. Maar aangezien ik in een door traject heb gezeten wordt ik nog 3 jaar gemonitord en wordt dit dus terug gelegd bij de generalist. Ook hier kan ik nog eens mijn plannen betreft opleiding bespreken.

Natuurlijk ben ik afgelopen vrijdag ook weer bij mijn psychologe geweest. Ik heb aangegeven dat ik de opdrachten steeds erg pittig vind en ik bang ben om vast te lopen. Maar zo ziet zij het absoluut niet. Ze zegt ik zie dat je er echt actief mee bezig bent en niet alles hoeft op papier en hoe meer informatie je hebt hoe makkelijker het misschien wordt. Dit vond ik wel erg prettig dat ze ziet dat ik wel echt kei hard mijn best doe.
We zijn in kleine stapjes mijn “delen” proberen op papier te krijgen. Ik heb ook aangegeven dat ik het prettig vind dat we er toch steeds eventjes bij stilstaan om te kijken wat lukt om te delen. Dit maakt het naar de afspraken gaan niet makkelijk maar hier heb ik wel echt iets aan om vooruit te komen.
In het boek zijn we inmiddels bij hoofdstuk 6 “ leren reflecteren” ook hier is de opdracht pittig voor mij maar ik maak het wel op mijn eigen manier !


Even kijken, verder heb ik nog een oppas geregeld voor mijn hond op de donderdagen. Mocht ik echt na school moeten dan hoeft zij niet 2 dagdelen alleen te zijn. We zijn afgelopen donderdag geweest en het ging eigenlijk al heel goed. Gelukkig ook met de kat van haar en de open trap. Maar ook dit wil ik rustig uitbouwen dat de overgang niet extreem is. Donderdag gaan we dus gezellig weer. Het scheelt dat het een vriendinnetje van mij is. Dus dan vind ik het sowieso minder moeilijk om haar daar achter te laten omdat ik weet dat zij Teddy niks te kort zal doen.

Afgelopen weekend ben ik bij mijn vader geweest, ik heb teddy zaterdag lekker meegegeven naar het voedselbos van hun dus die heeft zich geamuseerd. En zondag was erg gezellig met de bqq erbij en mijn zus en haar hond.

En denk ik dat we weer bij zijn. Ik ga proberen om wel weer lekker optijd dingen voor mezelf op te schrijven.

Voor nu een fijne avond !!
Dikke knuffel
Kleintje
14 jun 2021 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van KleintjeXx
KleintjeXx, vrouw, 27 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende