Mijn weekje

Lieve lezers ,

Ik heb al een groot stuk gedeeld onder reacties bij mijn vorige verhaal, maar zal voor mezelf het hier ook nog even benoemen.


Gesprek met generalist was kort en krachtig. Ze vond dat ik ontzettend veel heb gezet en wenste mij alle succes met de opleiding. Uitkering mag ik voorlopig gewoon behouden. Dat scheelt een hoop stress . Ik heb afgesproken dat ze mij 1 keer per maand een Appje stuurt om te vragen hoe t gaat.

Kennismakingsgesprek met school ging eigenlijk ook verrassend goed. Ze zijn helemaal niet zo diep ingegaan op die psychische problemen.
Ze gaf ook aan dat 4 halve dagen prima is als dit voor mij zo werkt. Rekenen, Nederlands en Engels moet ik wel examen in doen aangezien havo diploma te lang geleden is, maar ik hoef niet naar de lessen te komen dus de donderdagen ook lekker om 4’starten tot 9. Heb tegen de oppas van teddy wel gezegd dat ik haar breng voor de gezelligheid.

Gesprek met de psychologe was zwaar gisteren.
Er was heeel veel interne onrust wat zich uitte in zwijgen en huilen. Ik probeer steeds meer dingen te vertellen over mijn innerlijke ervaringen waar ik een enorme weerstand op krijg van binnenuit.
We zijn nog niet verder gegaan in het boek en zijn dus nog steeds bij H6. Het was mij niet gelukt om de opdrachten te maken. Maar zij vond het wel belangrijk dat ik nog een weekje wilde proberen om toch de opdrachten te maken. Heb ook aangegeven dat deze week ook druk was met andere gesprekken waardoor ik er ook niet aan toe ben gekomen. Omdat ik er niet de tijd voor wilde nemen.
Maar ik vind het ook echt extreem moeilijk. Maar dit zag ze ook duidelijk gisteren. Maar komt goed wij doen het gewoon stapje voor stapje.

Komende week heeft de basisschool waar ik TSO doe een extra vakantie weekje dus heb nu ineens wel heel veel ruimte.
Ik hoop dat komende week nog even langs mijn oudste vriendin kan.
En donderdag ga ik met mijn zus naar het cbr waar ze haar theorie gaat behalen. < yes ik weet zeker dat het haar lukt. Donderdagavond ga ik dan weer terug naar mijn huisje want de vrijdag weer gewoon therapie!

Voor nu fijne avond !
Dikke knuffel,
Kleintje verliefd
19 jun 2021 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van KleintjeXx
KleintjeXx, vrouw, 27 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende