Beetje uit het normale ritme

Lieve lezers,

Mijn weekje was druk in de zin dat ik niet veel thuis maar bij mijn pa geweest ben.
Woensdag de vaccinatie gehaald. Gelukkig heb ik geen bijwerkingen ervaren en ook de “spierpijn” was eigenlijk na een dag al weg. Dat is dus mooi meegenomen, nu hopen dat dat na de 2de dosis ook geldt.
Ook wel weer kleine irritaties voor de donderdag en vandaag wanneer ik wel gewoon thuis was. Die k*t hond van de buren, die continue blaft als we naar buiten gaan of als we terugkomen. Nu heeft mijn hond dit dus geconditioneerd met als ik na buiten ga dan moet ik ook blaffen want er staat een hond te blaffen. En BEDANKT buren.. grrr hopelijk ebbt dit bij mijn hond weer weg wanneer we in het normale ritme zitten, doordeweeks lekker thuis en om t weekend na mijn pa.

Vandaag natuurlijk ook weer mijn afspraak bij de psychologe gehad. Een gesprek waarin ik veel geswitch heb volgensmij omdat ik mij maar stukjes kan herinneren. Ze vertelde dat ik het huiswerk van afgelopen week heel mooi beschreven had. Ze zei: ‘ wauw ik denk altijd als ik het lees wat kan jij dat toch onwijs mooi beschrijven” Dit was wel een mooi complimentje. De opdracht van afgelopen week was om een innerlijke veilige plek te creëren/beschrijven. Maar ook de momenten/situaties waar ik mij minder onveilig voel. Nu ben ik al een hele lange tijd alles bewust aan t doen. Om zo min mogelijk tijd kwijt te zijn. Dus ik kan het mij wel “veilig” genoeg maken.
Vandaag had ze ook weer veel vragen, maar dat kan ik moeilijk terughalen ik denk dat daar andere “dissociatieve delen ” aanwezig waren. Weet wel nog dat ik op een gegeven moment het niet meer lukte om ergens op te reageren en dat er weer eens tranen kwamen. Het laatste stukje weet ik wel nog. Ze vroeg als er nog andere dingen waren wat ik kwijt wilde vandaag. Bij deze vraag schiet ik altijd in tranen. Dit keer benoemde ze dat. “Ik zie dat die vraag wat met je doet, is het een moeilijke vraag?” Ja knikte ik. “Kan je uitleggen waarom”. Dit lukte wel een beetje ik zei dat er ALTIJD dingen zijn die ik nog wil bespreken maar dat het mij vaak niet lukt om het te delen. Toen gaf ze weer aan dat de uitnodiging nog altijd staat dat als er wat buiten de afspraken om was en ik wel een moment vind dat ik het mag/kan delen dit altijd kan door een berichtje te sturen of te bellen. Bij bellen gaf ze aan dat ze niet altijd kan opnemen maar ze wel altijd terugbelt wanneer dit lukt. Gek genoeg gaf het mij vandaag wel een oké gevoel, deze uitnodiging.
We zijn weer verder aan het gaan in het boek en zijn inmiddels bij H9 beter slapen. Nu gaf ik aan dat ik eigenlijk wel altijd goed slaap maar dat dit ook door de quetiapine komt. Als ik daar mee zou stoppen zou ik niet meer slapen. Het lukt mij dan simpelweg niet om in slaap te komen en ik word dan heeeel vaak en ook nog eens vroeg wakker. Jup mijn quetiapine is voor mij het wondermiddel waar ik heerlijk en vast van slaap. Dit hoofdstuk is dus niet zozeer op mij van toepassing en ook het huiswerk sluit niet aan, maar voor de volledigheid heeft ze het toch geprint voor mij. Ze zei misschien staat wel wat in waar je wel wat meekunt. Anders heb je het even rustig deze week.
Jup, dat vind ik ook wel even fijn.
Ze gaf aan dat ze in augustus 2 weken weg, eigenlijk zou ik dan 3 weken geen afspraak hebben, maar ze probeert de week voor de vakantie mij op een andere dag in te plannen en anders via beeldbellen. Ze werkt namelijk de andere dagen op een andere locaties. Ik zou daar met de auto wel heen kunnen rijden. Maar ben vaak te emotioneel na een afspraak dat ik weet dat het niet geheel veilig is om in de auto te stappen.

Dan heb ik ook nog even een update over mijn eetgedrag. De dagen bij pap lukt t mij makkelijker om wel te eten omdat we hier samen eten.
Maar gisteren en vandaag was het weer drama.
Nu ben ik weet bij pap omdat ik maandag mijn apk heb hier in de buurt omdat zijn neef bij die garage werkt, dus mocht er wat gerepareerd moeten worden kan dat ietsjes goedkoper.
Hier is ook een weegschaal aanwezig en vind het wel belangrijk om mijn gewicht nu een beetje in de gaten te houden. Maar niks afgevallen of bijgekomen dus dat is wel positief.

Nou het is weer een aardig stukje tekst geworden hahaha.
Ik stop nu ook !

Fijne week
Fijne avond
Dikke knuffel
Kleintje verliefd
09 jul 2021 - bewerkt op 09 jul 2021 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van KleintjeXx
KleintjeXx, vrouw, 27 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende