Eerste ovulatie en inseminatie

18+ verhaal
Afgelopen week was het dan zover, vanaf dag 11 (dag 1 is eerste dag menstruatie) ben ik ovulatietesten gaan doen. 's middags, die van clearblue die een leeg rondje laten zien (geen LH-piek) of een smiley (wel LH-piek). Na je LH-piek vindt de eisprong binnen 24-36 uur plaats, en omdat zaadcellen langer overleven dan eicellen is dat een perfect moment om te proberen zwanger te worden.

Ik zal niet liegen, ik en de wensouders waren dag van inseminatie OP van de zenuwen en awkwardness. Echt NIETS sexy aan om dit op deze manier te doen, maar ja, hoort er toch wel bij!
Vriend en ik gingen wandelen, mannen deden hun ding. Zij naar huis en ik in m'n eentje aan de slag. Na poosje gelegen te hebben uitgebreid gedoucht voor ik ging slapen.

En nu afwachten tot ik weer ongesteld ben, en dan het process opnieuw beginnen, met iets meer informatie over hoe mijn cyclus loopt.

Ja, dat. Of.... Ik ben gewoon nu eigenlijk al zwanger. Er zou gewoon een klompje cellen aan het delen kunnen zijn. Absoluut bizar idee en ik ga er echt helemaaaal niet vanuit; maar het zou wel kunnen....

Stay tuned!
01 apr 2022 - bewerkt op 01 apr 2022 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Draagmoeder
Draagmoeder, vrouw, 32 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende