Eendenbek

Zo'n ding valt tegenwoordig in principe nog best mee. Vind ik dan. Vandaag was ik bij de huisarts voor mijn uitstrijkje, voor een soa-test (voor de vorm, ik heb een soa-test gedaan vóór ik met mijn huidige vriend naar bed ging, en daar ben ik inmiddels 7 jaar mee samen (ja, we zijn monogaam)). Maar om op papier aan de wensouders te tonen dat ik geen soa's heb heeft wel wat toegevoegde waarde, dus vooruit dan maar vrolijk !
Tot slot werd mijn spiraaltje verwijderd ,en wat viel dat mee zeg!!! Ik had van tevoren 1 paracetamol en 1 ibuprofen geslikt, maar volgens mij was dat meer voor mijn gemoedsrust dan voor de pijn want ik voelde 2 iniministeekjes en dat was het. Ook nu heb ik nog geen enkele kramp, hooguit ietwat ongemakt omdat het wel voelt alsof er een kleine bloeding is. Maar dat is gedurende de komende 3 dagen helemaal normaal.
Daarna verwacht ik 'binnenkort' voor het eerst sinds mijn 17e weer normaal ongesteld te worden. Een cyclus op eigen hormomen te hebben. Ben heel benieuwd hoe dat zal zijn, zal ik nog wel een keer wat over typen denk ik!

Next up;
daadwerkelijk het draagmoedercontract tekenen (en samen eten die avond) komende week~!
25 feb 2022 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Draagmoeder
Draagmoeder, vrouw, 32 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende