afscheid kinderdagverblijf

Woensdag is het voor mijn zoontje een grote dag. Hij neemt afscheid van het kinderdagverblijf en gaat na de zomer eindelijk naar de basisschool!

Deze week een hele discussie met mijn man. Wat gaan we doen als afscheid? Ik zit pinterest af te struinen naar leuke ideetjes terwijl mijn man zegt: niet te moeilijk, gewoon uitdeel zakjes chips.
Op de een of andere manier lijkt het toch niet meer te kunnen. Bij elk afscheid wat ik heb mee gekregen op het.kdv kwamen alle ouders met extraatjes.
Maar.voor wie doe ik het eigenlijk? De kinderen zijn smiddags alweer vergeten wat ze gekregen hebben en ouders balen dat er nog meer prul in huis komt.

Toch kon ik het niet laten. Ik weet dat Finn het ook leuk vind om dingen uit te delen en ik sta graag samen met hem te bakken.
Het compromis is gemaakt. We maken cupcakes, finn versiert ze en we stopen ze in een klein emmertje met schepje en een kaartje erbij:ik wil niet opscheppen maar ik ga naar groep 1 vertrekken.

Het leukste is al gedaan... aangezien ik slecht ben in bakken had ik bedacht een 'proef baksel' te maken... de helft alweer opgesnoept en goedgekeurd. Morgen mag finn de rest versieren nahnah conclusie:moeders doen het voor zichzelf deze fratsen. Ik persoonlijk omdat het weer een goed excuus is om cake te eten en ja... met 1 cakeje weet je nog niet zeker of ze allemaal gelukt zijn engel
O, waarom heeft mama nog steeds die zwangerschap kilo's cool! nahnah
01 aug 2016 - bewerkt op 01 aug 2016 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van BMB
BMB, vrouw, 35 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende