Advies nodig even :) Thanks :) geen zware kwestie

Lastig lastig. Komt er ineens een goddelijk schepsel je leven binnenwandelen. Net als je besloten hebt dat je principes nooit meer omwille van de wensen van een man over boord zal gooien.
Het goddelijk schepsel vindt relaties lastig en was (waarschijnlijk vanwege mijn enthousiasme en lieve gedrag) in de veronderstelling dat ik wel akkoord zou gaan met een sexrelatie. Drie weken van uren nachtelijk bellen verder komt hij erachter dat ik hier toch niet voor te vinden ben. Ik ben ook inmiddels gevoelens voor hem aan het ontwikkelen, waar ik over zwijg natuurlijk.
Maar ergens denk ik dat ik wel gek moet zijn om deze schoonheid zomaar te kunnen laten lopen, althans, ik vrees dat het dagelijks bellen snel minder wordt als hij weet dat de casual, vrijblijvende sex er met mij niet in zit. Dus wat doe ik nu? Ik vind het raar dat hij zoveel tijd investeert in mij als het hem alleen om de sex gaat. Er lopen hordes meisjes achter hem aan, die ook nog eens dichterbij wonen.
Het klikt goed tussen ons. We hebben veel lol en praten ook over serieuze onderwerpen. Hij zit niet zo lekker in zijn vel. Ik bied hem steun. Hij vindt me lief. Hij zegt dat hij normaliter hoofdpijn krijgt van vrouwen. Hij is ondanks zijn dip zeer vrolijk. Het bellen is inmiddels een dagelijkse gewoonte geworden. Ik wil dat niet missen. Ook geloof ik niet echt in vriendschap tussen mannen en vrouwen die tot elkaar aangetrokken worden.
Iemand een advies ? vrolijk
12 jun 2009 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van bella
bella, vrouw, 42 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende