Ego

Eigenbelang. Dat is waar ik niet meer tegen kan. Mannen die niet liefhebben kunnen, bindingsangst hebben, what so ever, allemaal prima, maar als het je duidelijk gaat om eigen gewin, verschuil je dan niet achter iets anders of een masker van charme. Wees direct. Wees desnoods bot. Maar als je haar ogen ziet glinsteren elke keer dat ze jou ziet, manipuleer haar dan niet. Ik snap dat je geniet van de aandacht, helemaal als het ook nog tot sex leidt. Maar laat nergens twijfel over bestaan.
Hoe laf ben je als je je voordoet als een trouwe mogelijke relatiekandidaat terwijl je ondertussen sex hebt met iedereen die maar ingaat op je de avances die je maakt. Hoe laf als je niet durft te zeggen dat je nooit op zoek was naar een relatie, het in het midden laat. Prima, ik wil best zelf de controle in handen houden en dus bij voorbaat ieder contact vermijden om enig misverstand te voorkomen, maar ik ben van mening dat de man hier ook een verantwoordelijkheid in heeft. Hij doet maar, praat maar, charmeert, versiert, gebruikt maar, en komt overal mee weg. En op zijn weg laat hij gebroken harten achter. Ook in sexrelaties heb je elkaar op zn minst te respecteren en eerlijk tegen elkaar te zijn. Ook dan kan je gekwetst raken ookal had je inderdaad geen gevoelens voor elkaar.
Maar goed. Ik sla blijkbaar onbegrijpelijke taal uit. Dus wat heeft het voor zin. Jammere is dat het andere uiterste weer veel te soft en oninteressant voor mij is.
Lastig. Waar zijn de respectabele mannen??
09 jul 2010 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van bella
bella, vrouw, 42 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende