#4 Moe

Hej,

Was ik weer een keer. Echt, ik heb totaal geen ritme meer. Ik wou jullie nog vertellen over mn gesprek bij de psych maar ik had er gewoon geen tijd voor en het is alweer een week geleden.

Maar oké alles ging eigenlijk prima, gewoon beetje gepraat over allerlei dingen. Maar nu heb ik beetje het gevoel dat ik me niet goed kan openstellen. Klinkt misschien raar want dat is juist waarom je naar een psycholoog gaat. Nu is dit nog maar een psychosociaal hulpverlener, maar het kan dus nog een stapje hoger. Maar ik vind het gewoon wat ongemakkelijk. Het is gewoon bij ons in de buurt in een praktijk waar nog meer dingen zitten (consultatie, kinderarts etcetera) Maar ik weet niet, gewoon raar idee. De mensen die ook naar een psych gaan kennen dit vast wel. Tips? 'knipoog

Ging afgelopen dagen best goed alleen sinds gister best moe. Dacht eerst dat het kwam door gisteravond toen was ik nog tot laat weg geweest met vrienden. Maar vandaag ook echt moe. 8 uur gegeten en toen nog naar bed geweest en toen ik eruit ging had ik nog maar een half uur om me klaar te maken. Een half uur! Like, what?

Had vandaag dus een proefwerk; wiskunde. Ten eerste ben ik daar al vreselijk slecht in. Ten tweede had ik echt een totale black out toen ik die toets kreeg omdat ik het niet meer snapte en ten derde kwam er ook nog eens precies het uur ervoor een goeie hoofdpijn opzetten. Helemaal geweldig. Paracetamol genomen hielp gelukkig wel maar zo rot gewoon..

Nu slapen. Wilde ik een x op tijd naar bed is het alsnog half 11. Echt! Jongens, waar halen we tijd vandaan?

Liefss
28 sep 2021 - bewerkt op 29 sep 2021 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van KatieAnn
KatieAnn, vrouw, 17 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende