Zelfbeeld

Het is zaterdag. Ik neem even korte de tijd om wat te schrijven. Maandag doe ik mijn theorie examen. Yeeuhj. Ik ben benieuwd. Zal op het randje worden. Dus veel tijd heb ik niet.

Ik wil schrijven over mijn vorige relatie. Omdat het zoveel zegt en zoveel leert over hoe ik mezelf zie. Ik dacht dat het mijn eerste goede relatie was, in de zin dat we dezelfde kant op wouden gaan. Werkte aan onze dromen en wensen. Ik heb best een verleden achter mij. Ik heb mezelf wel vaak op de tweede plek gezet. En keuzes gemaakt waar ik niet echt blij van werd. Meer gedwongen werd door de situatie. Ik deed mijn best, maar telkens mocht het niet baten. Ik vind het verdrietig, dat ik mezelf weinig heb gegeven. Ik liet wel van mij horen. Maar het kwam op een of andere manier niet bij hem binnen. Deed ik mezelf tekort? Waarschijnlijk wel. Kan ik er wat aan veranderen. Nee .. En waarschijnlijk had ik het weer net zo gedaan. Omdat het in mij zit, zoveel te geven en ook een ander zo boven mezelf te plaatsen. Ik wil daar van af. Ik wil mezelf niet meer, op welke manier dan ook negatief behandelen. Ik ben zoveel meer waard dan mijn ex. Maar hoe krijg ik mijn zelfvertrouwen terug? Focus ik mezelf teveel op het verdriet? Moet ik het laten gaan .. voor nu is mijn hoofd heel moe en ga ik aan de slag. Natuurlijk was niet alles slecht en vaak gaf hij mij ook het idee dat is de mooiste was. Maar er zat altijd wel een blokkade tussen of dat het eindigde in ruzie. Roep ik dit op bij mannen?

Kleine verdrietige meisjes. Worden grote verdrietige vrouwen tot ze leren houden van zichzelf en durven te werken en te gaan voor wat ze willen bereiken. Ik hoop dat mijn volgende partner liever is. Nu nog niet. Ik vind het fijn zo. vrolijk
14 dec 2019 - 265x gelezen
Profielfoto van st-ar
st-ar, vrouw, 28 jaar
 
Log in om een reactie te plaatsen.     vorige volgende