Boos

Ik merk dat ik soms, gewoon nog steeds heel boos op mijn ex terwijl het nergens op slaat.

Mijn ex heeft inmiddels een ander, iemand die al op zat hem te aasen toen wij in relatie zaten.

Ik heb verder een hartstikke goed leven ik zou dus geen enkele reden moeten hebben om boos te zijn. Want hij is uit mijn leven al bijna een jaar hebben we geen contact en verbreken van de relatie langer. Toch kan ik hem ondanks dat ik hem dus niet meer zie vergeven, voor wat hij mij heeft aangedaan. Meestal denk ik er niet meer aan en ik heb uitgebreide therapie gehad. Elke keer als ik op een of andere manier aan heb denk of herinnert word probeer ik te denken, denk niet aan hem. Want hij is het waard om 1 minuut van je tijd te verspillen. Maar toch merk ik dat ik een soort van woede voel en dat het mij ook weerhoud om in een andere relatie te stappen. Alsof allen mannen zo zijn of kunnen zijn.
Terwijl ik weet dat het niet waar is. Het heeft me wantrouwiger gemaakt. Het heeft me ook aan de positieve kant zelfstandiger gemaakt. Dat ik weet dat ik het allemaal alleen kan.

De woede bestaat vooral uit, ja wat mij heeft aangedaan en de pijn die ik daar door voel. Als litteken gebrand op mijn netvlies. Ja, dat hij gewoon eigenlijk misbruik van mij heeft gemaakt en is weggegaan zonder consequenties. En ik denk, op sommige momenten zou ik willen dat die pijn, die intense pijn die hij mij heeft aangedaan. Dat hij kon voelen hoe dat is. Als iemand je zoiets aandoet en dan gewoon weggaat. Ik wil mezelf geen slachtoffer voelen, technische gezien ben ik wel een slachtoffer maar die rol. Vind ik, voor niemand helpend. Het help jezelf ook niet verder. Nu ik aan het schrijven ben voel ik me kalmer. Maar als ik hem, de pijn kon laten voelen al was het maar voor 1 dag. Die hij mij heeft aangedaan. Dan zou ik hem dat zeker wel willen laten ervaren. Toch, hield ik wel van hem. Ik hem nooit aangifte tegen hem gedaan en ik denk dat ik ook nooit zou doen. Hij mag van mij wel verder gaan. Het enige wat ik hem zou gunnen is dat hij voor 1 dag die pijn zou meemaken.

Ik hoop op een dag, dat wanneer ik er aan toe ben wel de juiste persoon vind. Ik ben ook zeker niet jaloers op zijn nieuw relatie. Ze verdienen elkaar absoluut.
27 feb 2021 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van st-ar
st-ar, vrouw, 31 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende