Goede voornemens

Terugblikken op 2020.

2020 - Januari/februari/maart. Therapie voor dood kindje, nog contact met Ex, op zoek naar nieuwe studie, ontslag i.v.m covid.

Augustus 2020. Start nieuwe studie.

Het was een vreemd jaar. Of het per se slecht was weet ik niet. Mijn therapie kon doorgaan is aangeslagen. Makkelijker werd het er niet op maar wel draagzaam. Gewicht was redelijk jojo effect, de kilo's die ik was afgevallen zijn er eigenlijk weer allemaal bijgekomen. Studie gestart in corona tijd. Tot nu toe gaat dat goed. Uiteindelijk ook het contact tussen mij en mijn ex volledig verbroken. Het was een jaar van veel afscheid nemen en ik kwam daarvoor al uit een zwaar jaar i.v.m. dood kind. Corona was dus niet de nieuwe mooie start. Maar doordat ik zoveel al moest dragen, was ik nooit extreem depressief. Ergens ook opgelucht dat ik afscheid kon nemen van iemand die mij veel pijn heeft gedaan.
Ik heb ook wel veel genoten en mogen ervaren dat een handje vol mensen er wel altijd voor mij (en ook wederzijds) waren en dat vind ik best wel rijkdom.

Voor 2021,
Ik wil uiteraard mijn studie succesvol afronden.
Ik ga ook weer proberen af te vallen. Ditmaal geen calorieën tellen maar intuïtief eten.
Veel fietsen. Dat heb ik zeker leren herwaarderen dit corona jaar.
Misschien weer starten met rijbewijs indien mogelijk.
Als het vaccineren soepel verloopt, sluit ik ook niet uit dat ik eind van dit jaar weer een poging tot date ga wagen. Maar dat weet ik nog niet.

Ach. Het was best oke. vrolijk
29 dec 2020 - bewerkt op 30 dec 2020 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van st-ar
st-ar, vrouw, 31 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende