week 3!!!!

hallo allemaal,

afgelopen schoolweek ging echt heel goed, de klas begint steeds leuker t worden. En het goede nieuws is, dat ik vorige week te horen heb gekregen dat er een meisje uit de klas van mijn middelbare school bij mij in de klas kwam! ik was zo blij. ik was eindelijk niet meer alleen!erg vrolijk er zijn nu 4 nieuwe meisjes bij gekomen (met een totaal van 29 leerlingen)

Die eerste week begon al goed. Maandag was haar eerste schooldag. en ik had e verslapen ;'D. we hadden afgesproken om kwart over 7 bij de bushalte te staan. en mijn wekker ging dus kwart over 7. goed begin May lekker bezig. uit eindelijk waren we 1,5 uur te laat. we hadden afgesproken om het dinsdag anders te doen. we namen weer de bus van kwart over 7 en waren alle 2 optijd. we zaten in de bus en de bus reed de snel weg op. (of naja ik weet niet of het de snelweg was, maar het ws een weg met veel banen en de auto's reden snel) en toen zagen we dus dat er file stond. dus de moet zakte in onze schoenen. we moesten de bus van 07:46 halen en inmiddels toen we op het station aankwamen was het al 07:50. we hadden dus de trein gemist. Toen we na het spoor liepen zagen we heeel veel mensen staan. wat bleek dus, de trein van 07:46 was niet op komen dagen en die van 06:16 en die van 06:46 ook niet. er stonden dus mensen van 3 treinen te wachten. mega overvol! inmiddels was het al 08:00 en kwam er endelijk een trein aanrijden. gelukkig konden we zitten en de trein was overvol. we waren dus weer 1,5 te laat :'D woendag had ik stage. en donderdag waren we optijd!

ik merk nu wel dat ik de klas steeds leuker begin te worden. we hebben echt een beetje een groepje waarmee we in de pauzes gaan zitten en waarmee we reizen. we zijn zelfs plannen aan het maken om te gaan stappen in Arnhem! allemaal super leuk dus. Natuurlijk zijn er meisjes waar ik niks mee heb maar dat heb je natuurlijk altijd wel. ik ben nogsteeds blij dat ik het gedaan heb.

Liefs May xo
19 sep 2015 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Mywholelifex
Mywholelifex, vrouw, 25 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende