appartement met 30 katten?!

verliefd worden op een jongen of sowieso op een persoon, is geweldig.
alleen als diegene een vriendin heeft, breekt je hart.
ik kende hem sinds mijn 3e jaar middelbare schooltijd. van de 2e naar de 3e worden bij ons 2 locaties samengoegt en dus veel nieuwe mensen. zo ook Ryan. hij is de typische smooth boy die je hart sneller laat kloppen, lichtelijke badboy maar toch goed. gespierd met donker krulend haar en felblauwe ogen. maargoed hij was zo'n jongen die niet eens na mij omkeek. we zijn gewoon bevriend en na het examenjaar zie je elkaar toch nooit meer...

tot deze vakantie. hij had al meerdere vriendinnetjes gehad en ik hoorde allerlei verhalen over hem.
hij begon mij te snapchatte, en we waren een beetje aan het klote. op een gegeven moment zei hij, als ik alleen met je was zou ik je zoenen en ik weet niet waar het eindigt... ik geloofde hem niet want hij had een vriendin, al meer als een half jaar. toen ging hij mij appe. ik zei dt ie dat niet kon maken omdat ie een vriendin had. we hebben stiekem 1,5 week geapt. tot 2 dagen geleden, omdat zn vriendin weer thuis kwam van vakantie.
misschien stelt 1,5 week niks voor maar het voelde speciaal op een of andere manier
verliefd worden op iemand met een vriend/vriendin, is het kutste wat je kan overkomen. want je weet, hij gaat nooit voor jou kiezen... al die dingen die hij tegen mij heeft gezegt, ik vertrouwde hem 100% terwijl ik jongens niet snel vertrouw. hij was de laatste persoon die ik sprak en de eerste in de ochtend.
Als hij dingen tegen mij zei zovan ik wil je echt zoenen of iets, zei ik; zeg dat maar tegen je vriendin. puur omdat ik het niet over mijn hart kon krijgen dat ik dadelijk iets tegen mij zei waar ie spijt van kreeg. hij was 2x vreemd gegaan op 1 avond met zn toemalige vriendinnetje.
ik ben niet zo, iemand die probeert te stoken tussen 2 mensen.
ik ben echt zon typisch gevalletje van, ik eindig later op een appartementje met 30 katten.. waar opzich niks mis mee is, maar alsnog. (dat klonk trouwens zo dramatisch haha..)
Xo May
ps; sorrry voor mn taalgebruik
04 aug 2016 - bewerkt op 04 aug 2016 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Mywholelifex
Mywholelifex, vrouw, 25 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende