in 2 talen de kappersopleiding?!

Hallo mensen,

zoals jullie misschien wel weten zit ik vanaf afgelopen maandag (5 oktober) in een nieuwe klas. ik had vrijdag 2 oktober eigenlijk kennismaking met mn nieuwe klas alleen ik ging niet hha #goedestartvaneennieuwbegin.

maargoed, maandag liepen we dus de nieuwe klas in en ik dacht echt zoan waar ben ik aan begonnen... het zijn 21 leerlingen, 11 turksen en 10 Nederlanders. even voor de duidelijkheid. ik heb NIKS tegen buitenlanders. alleen wel als ze turks gaan lopen praten met zn 11e als j ernaast zit. dat is gewoon bloed iritant. aan het eind van deze 2 jaar kan ik gewoon een kapsalon in Turkije openen omdat ik toch turks kan. gelukkig zei mijn mentor er ook wat van dat ze gewoon nederlands moesten lullen. mijn mentor is echt de beste, hys zo leuk heeft ADHD en is zo druk haha. ook de klas, afgelopen vrijdag was echt super grappig. je hebt zegma bij mij op school kaptafels met zn 4e langs elkaar en ik zat daar met een vriendin en 2 Turkse jongens en ze zijn zo grappig. we gingen knippen en die 2 jongens knippen alle 2 al heren en die ene heeft ookal een instagram pagina enzo en allemaal super goed geknipt. en ie andere doet ookal 3 jaar mannen knippen. alleen vrouwen knippen kunnen ze niet en dat was te zien.. ze hadden alle 2 al meer als 4 x in hun handen geknipt. en ze zaten elkaar de heletijd af te kraken enzo. we hebben nu ook een groepsapp met de klas en dat is gewoon super gezellig. er zitten 4 jongens in mn klas en 1 is er 25... is vind dat atijd zo vet als jongens kapper willen worden.
alleen er zit 1 meisje en ik zie haar een beetje als queen B. ze is 20 en gedraagt zo verwaand, alsof ze alles weet enzo. mega hatelijk. er zit dus 1 nederlandse jongen en hy zegt zelf dat ie van de straat enzo komt :'D en zij behandelt hem als haar slaafje enzo. super zielig, ze kraakt hem de heletijd af en toe en dan zeg je er wat van lult ze turks tegen je.

ook heb ik deze week mn haar geverft, ik had t ookal afgeknipt. het was eerst iets over mijn vrouwlijke delen en nu is het iets boven mn schouders en het is grijse balyage. i ben echt verliefd op mn haar. het is zo vet. ik zeg eerlijk, ik was niet zo blij met mn korte haartjes... maar nu wel, ik vind het zo gaaf!!
dusja dat was mijn weekje wel...
ik denk dat ik me eventjes ga inschrijven voor een snel cursus turks!
Seeyaa !

Xo May
11 okt 2015 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Mywholelifex
Mywholelifex, vrouw, 25 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende