letterlijk schoolziek.

mijn eerste schoolweek zit erop. t ging emt ups en downs. Afgelopen maandag ging wel, dat was mijn echte eerste schooldag. bloed nerves half zwetend liep ik de klas in. de maandag verliep goed, best snel was 1 uur al klaar.
dinsdag was helemaal chill, 12 uur klaar.
woensdag zat ik er helemaal doorheen. ik was doodmoe van het reizen en het vroeg opstaan. ik was alle zat. de klas was mega druk e onrustig. dus heb ik me ziek gemeld. toen ik thuis was heb ik alleenma geslapen en gehuild. donderdag moest ik dus helaas weer na school. maar t viel mee iedereen was weer gewon normaal. en vrijdag was ook weeer normaal.

vandaag, maandag 7 september voel ik me kutter als ooit. vriendinne van mij uit de middelbare school moesten vandaag na school. ze kwamen elkaar weer allemaal tegen. ik mis ze allemaal best wel. gewoon de kleine dingetje. want als mensen het bij mij in deklas heben over ene klaas ut arnhem, weetik me god nie wie klaas uit arnhem is. ikkan er dan gewoon niet over mee praten, gewoon de kleine dingetjes.

aan de andere kant denk ik zovan. keep your head up keep your heart strong. ik kan dit. ik ben sterk. ik heb hiervoor gekozen en ik ga t afmaken, en hard afmaken. this ma school. ik wil graag kapper worden, ik moetgewoon doorzetten.

soms heb ik gewoon ff dipjes en ik kan dit wel vaker hebben. sommige kunne denken dat t gezeik is ofzo. maar mydiary is voor mij echt een beetje een uitlaatklepje en dt vind ik zo lekker.

bedankt voor t luisteren en lezen. ik had dit echt ff nodig.

Liefs May ¢¾
07 sep 2015 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Mywholelifex
Mywholelifex, vrouw, 25 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende