tijdje weg en terugkijk op MIJN jaar

hallo,
ik heb een hele tijd niks van me laten horen. ik had tijd nodig om te denken, over wat ik nu precies wil doen en wat ik met mijn leven wil doen.
zoals sommige van jullie weten ben ik dat meisje die 'maar' de kappersopleiding doet. nou dat meisje heeft zich 1 niveau omhoog geschopt, en gaat nu 4 dagen in de week werken en 1 dag in de week naar school.
als je naar een plek gaat waar je niemand kent, leer je jezelf echt kennen.
ik ben er achtergekomen dat ik van alles te veel verwacht en dan als ik het meemaak ik 10x zo hard word teleurgesteld. ik ben echt een dromerig persoon en ik denk dat dat juist mij laat leven en dat dat juist mij maakt, May.
dit jaar had echt ups en downs, en dan bedoel ik echte ups en echte downs. zoals het overleiden van mijn oma, mijn 2e moeder.
het verliezen van mijn aller beste vriend, en dan bedoel ik niet dat hij overleden is. ik heb hele erge ruzie met hem gehad en nu spreek ik hem al 4 maanden niet meer. toch vind ik dat gek. je spreekt elkaar 2 jaar lang elke dag, je weet letterlijk alles over elkaar. als diegene maar anders zit op een stoel weetje al dat er iets is. en dan gewoon dat dat 2 jaar gewoon word verwoest door 1 woord, dat doet me zo aan het denken zetten...
ook heb ik dit jaar echt vrienden voor het leven gemaakt, het is zo moeilijk om vrienden te maken in een plek waar je niemand kent. of nouja moeilijk, moeilijker. ik ben niet zon persoon die op iedereen afstapt zovan; 'yo girl zullen we wat gaan doen, na de stad ofzo?' ik ben afwachtend. die vriendengroep die ik nu heb, hun accepteerde mij toen niemand dat deed.. en daar ben ik ze zo vreselijk dankbaar voor.
ik beloof deze dagen meer te gaan schrijven, voor nu is het denk ik wel genoeg.
het voelt goed om terug te zijn.
Xo May

08 jul 2016 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Mywholelifex
Mywholelifex, vrouw, 25 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende