Wat moet ik doen?

Ben gisteravond met Valentijnsdag met vriendinnen uit geweest. We zijn naar de bios geweest en daarna zijn we de stad ingegaan en het was erg gezellig. Ik was best wel aangeschoten en dacht de hele tijd aan mn ex, ik mis hem heel erg. Ik heb geprobeerd om hem te vergeten en door te gaan met mijn leven maar ik denk nog zo vaak aan hem en weet niet goed hoe ik over hem heen kan komen. De reden dat het klaar is tussen ons is dat hij niet met een Nederlandse mag zijn van zijn ouders, hij is namelijk Turks en had al getrouwd moeten zijn van zijn ouders. Ik wilde niet dat hij moest kiezen tussen mij en zijn familie dus heb ik het afgekapt. Het duurde lang voordat ik echt die knoop heb doorgehakt maar toen het uiteindelijk zover was heb ik zo veel gehuild. Ik wist namelijk dat we gek op elkaar waren maar wij gewoon niet samen mochten zijn en het dus nooit iets zou kunnen worden tussen hem en mij. Ik zal hem namelijk nooit zn familie laten vallen voor mij, dat kan ik niet van hem vragen.

Maar goed, ik dacht vannacht dus vooral aan mn ex terwijl ik al een tijd date met die andere jongen maar ik weet dat hij en ik niet bij elkaar passen en dat het nergens heen gaat. Ik vind het alleen moeilijk om dat te accepteren, want vind het leuk als die bij me is maar verder irriteer ik me ook aan zijn gedrag. Hij is namelijk best wel arrogant en soms beetje onbeleefd, waar ik niet tegen kan. Maarja ik weet dat ik het moet afkappen maar aan de andere kant kan ik slecht alleen zijn. Ik weet dat ik genoeg vrienden en familieleden heb die van me houden en om me geven maar toch voel ik me vaak alleen en op zo'n moment is het fijn om met iemand te praten die een speciale band met je heeft, iemand die je leuk vind. Ik wil me gewoon niet alleen voelen, wil gewoon gelukkig zijn met iemand die me kan laten lachen, maar ik weet dat dat niet deze jongen is. Maar eerder mijn ex, waar ik geen toekomst mee kan hebben. Dus wat moet ik doen? Moet ik mijn ex appen en hem uitleggen dat ik hem mis, maar dat heeft toch geen nut? Of moet ik doorgaan met deze jongen, of juist niet? Of moet ik maar gewoon verder gaan daten en zo een beetje afleiding zoeken of niet?

Then there is the boy you can never stop thinking about. Whenever you see his name, it trips you up.
You know he is a symbol of your weakness, your kryptonite. How he rushes in like wildfire and burns through everything you worked so hard to build since he last left you in ashes.

- Lang Leav
15 feb 2015 - 389x gelezen
Profielfoto van Invictus
Invictus, vrouw, 24 jaar
 
Log in om een reactie te plaatsen.   Schrijf reactie
  vorige volgende