dag weer achter de rug

Nouja bijna dan. Heb vanmiddag samen met mijn cliënt ff door het winkelstraatje heengelopen. Ze heeft me geholpen om een cadeautje voor mn huisgenoot uit te zoeken. Het is een biologisch kookboek geworden iets wat echt wat voor haar is. Soms is het zo rustig op werk dat ik ook blij ben dat ik dan ff er uit kan met een van mn cliënten. Is ook gezellig om wat buiten de deur met ze te doen. Dus nouja cadeau gehaald, dat is ook weer gedaan.

Nu lig ik thuis languit op de bank en ben ik moe. Heb net toch maar even op de terugweg een frietje gehaald, had geen zin om te koken. Nu even niks en meteen stromen de gedachten weer mn hoofd binnen. Ik denk af en toe van goh kon ik het maar gewoon ff kwijt bij iemand zonder dat ik hoef te twijfelen over of diegene er op een goede manier mee omgaat en zonder dat me daarna vervolgens elke keer wordt gevraagd hoe het er nu voor staat. Oftewel gwn iemand die erbuiten staat en een nieuwe blik heeft op de dingen.

Maargoed nog steeds in mn hoofd met mn relatie. Ik wil gwn zo graag weer happy zijn en gwn weer lol hebben met hem. Maar wat doe je als de lol eraf is en je eigenlijk alleen maar problemen ziet. Ik ben er bang voor dat dat misschien gebeurd en dat wil ik voorkomen. Maar ik ben de laatste tijd gwn zo gestresst dat ik er ook niet veel energie voor heb om me daar ook nog druk over te maken. Ik wil gwn genieten van het leven en mn relatie maar moet het wel leuk zijn. Ik heb dr eigenlijk ook geen woorden voor. Ik ben wel aan het typen maar weet ook eigenlijk niet wat ik zeggen moet. Dus ik stop maar.
23 aug 2017 - 295x gelezen
Profielfoto van Invictus
Invictus, vrouw, 24 jaar
 
Log in om een reactie te plaatsen.     vorige volgende