pfff wat een dag

Gister schreef ik dat ik vandaag zou gaan fotograferen. Dus dat heb ik dan ook gedaan!
Vanochtend had ik moeite om mijn bed uit te komen en kreeg ik al snel bericht van mn vriend dat hij liep te piekeren en een rotgevoel had. Dat beïnvloedde mijn stemming nog meer maargoed ik ging alsnog opweg naar mijn oude stiefvader en 's middags gingen we dan ook op pad! Het was heerlijk ontspannend. Ik dacht even helemaal nergens anders aan en zat helemaal in een flow. Ik vond het heerlijk!

Toen we thuis kwamen kreeg ik helaas een dipperig gevoel. Ik begon nu zelf toch ook weer te piekeren wat ik de afgelopen paar dagen ook al heb gedaan. Over dingen uit het verleden en het heden. Over stomme keuzes die ik heb gemaakt en waar ik veel schuld en spijtgevoelens over ervaar, maar ook over het trauma dat ik heb ervaren toen ik jonger was. Ten slotte merk ik dat ik veel haatgevoelens en verdriet voel door de "vriendin" waarmee ik al jaren bevriend was. Het verbreken van de erecode in vriendschap wat de 1 de ander verteld in vertrouwen daar ga je respectvol mee om en gebruik je niet tegen iemand. Dat heeft ze wel gedaan. En het doet pijn. Ontzettend veel pijn.

Ik sprak met mn oude stiefvader over al deze gevoelens en hij vertelde me wat ik al vaker heb gekregen als advies, namelijk probeer eens EMDR therapie. Ik vind het nogal wat. Maar ik merk dat bepaalde problemen en gevoelens mijn leven beïnvloeden en ik er niet goed mee kan dealen. Pfff wat een dag. Ik weet ook eigenlijk niet zo goed hoe ik me moet voelen. Ik wil gewoon happy zijn.
29 apr 2017 - 377x gelezen
Profielfoto van Invictus
Invictus, vrouw, 24 jaar
 
Log in om een reactie te plaatsen.     vorige volgende