Wat je wilt of wat je verdiend en nodig hebt?

Hij kwam langs vanochtend, we hebben een leuke dag gehad. Veel gepraat, hij vertelde me zelfs dat hij aan zijn moeder heeft verteld dat hij gevoelens voor me heeft. Ik weet dat dat moeilijk voor hem is vanwege zijn afkomst en ik niet dezelfde afkomst heb als hij. Toch ben ik blij, want we zijn weer een stapje verder gekomen voor mijn gevoel. Aan de anderen kant vraag ik me af waar dit heengaat. Ik weet niet heel veel van hem en hij ook niet van mij. Hij is 25 en ik 19. Hij is al afgestudeerd en heeft al een vaste baan. Ik ben nog volop bezig met mijn studie. Ik vraag me soms af of we niet te veel van elkaar verschillen. Hij heeft het goed, lijkt geen zorgen te hebben, heeft een stabiel leven. En ik? Ik ben een ingewikkeld persoon, met een heel verleden. Ik vraag me af of hij het aankan om iets met me te beginnen. Ik ben niet perfect, verre van dat. Ben niet stabiel. Daarnaast heeft hij een heel andere levenstijl dan ik. Hij heeft genoeg geld en kan het uitgeven aan wat die maar wilt. Eten bestellen, dure pakken kopen. Terwijl ik maandelijks rood sta, leef van mijn studiefinanciering en alimentatie en bijna nooit geld heb om nieuwe kleren te kopen. Wij zaten vroeger bij de voedselbank, hadden geen geld voor eten. Ik ben het dan ook gewend om zuinig te leven, hij niet. Ik vraag me af of dat een probleem kan worden.

Daarnaast neemt mn ex telkens contact met me op, terwijl hij weet dat het nooit zal werken tussen ons. Hij is traditioneel opgevoed en is turks en zal ook met een turkse moeten trouwen, daarom hebben we toen ook besloten om ermee te stoppen, ook al waren we gek op elkaar. Het is een paar keer eerder uit geweest, maar vonden het moeilijk om elkaar los te laten. We stelden het steeds uit en ik liet het altijd toe omdat ik van hem hou, maar het kan niet en we weten beide dat er geen toekomst in zit. Daarbij weet ik ook dat hij nooit zo gek op me was als ik op hem. Hij wist al vanaf het begin dat het geen kans had. Maarja dat hij nu nog steeds telkens contact zoekt, maakt het ook niet makkelijker. Ik wil verder, maar denk nog vaak aan hem. Ook al weet ik dat het geen toekomst heeft en hij me niet gelukkig zou kunnen maken.

Ik hoop iig dat de jongen met wie ik nu dus best serieus mee begin te worden, dat dat gaat werken. Ik heb iemand als hij nodig, stabiel, iemand die me opvrolijkt en me het gevoel geeft dat ik leef. Maar ik doe het rustig aan, want wil niets overhaasten. Wil me niet weer storten in een relatie die geen toekomst heeft.

Quote:
You were my drug and now I get how the addicts can relapse and throw it all away.
Nothing was more important to me than my sobriety,
And life was finally becoming what I knew it was supposed to be,
And then I saw you again.
One drink of your beauty,
One trace of your aura coursing through my veins, and I knew I'd throw it all away and plummet back into the depths of you.
I would drink you, ounce by ounce, until my life was in shambles, because sobriety is for those who want it, for those who want to get better,
And all I want is you.

- William C. Hannan08 feb 2015 - 341x gelezen
Profielfoto van Invictus
Invictus, vrouw, 24 jaar
 
Log in om een reactie te plaatsen.   Schrijf reactie
  vorige volgende