Update - Gesprek

Hey mensen!

Gister heb ik eindelijk het gesprek gehad wat ik twee weken al zou hebben met de vertrouwens persoon van mijn vorige school. Ik heb gister een uur met haar gepraat, en het was een goed gesprek.

We hebben het over van alles gehad tijdens het gesprek en ik zal het kort samenvatten. Het kwam er op neer dat ze wilde dat ik naar de huisarts ging. Eigenlijk wilde ze dat ik daar, tijdens het gesprek ging bellen, maar dat was me iets te veel van het goeie. Ook gaf ze me de tip om een brief te schrijven aan mijn zus. Dat heb ik diezelfde avond nog gedaan. Ik heb een brief geschreven, hem aan mijn moeder laten lezen en er met haar over gepraat. Ook gaf ze me de tip om tegen mijzelf te praten als ik in de spiegel keek. Ook dat heb ik al twee keer geprobeerd, en ik moet zeggen het voelt beter dan ik had verwacht.

Ook heb ik nog met mijn vriend gepraat en ik heb hem beloofd dat mocht het nu niet beter gaan (na deze acties en het oppakken van de opdrachten van de cursus GripOpJeDip) dat ik dan naar de huisarts zou gaan.

Ik hoop echter dat het niet zo ver zal komen, en ik ben ook echt bereid mijn best te doen om nu te gaan veranderen. Want er moet echt iets veranderen. Als ik zo door zou blijven leven, zou ik een keer ontploffen.

Veel liefs BO kiss
09 mrt 2016 - bewerkt op 09 mrt 2016 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van LifeAsBo
LifeAsBo, vrouw, 26 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende