It's been a while...

Hey mensen,

Het is al een tijdje terug dat ik op MD heb gezeten en wat heb geschreven. Er is in de tussentijd het een en ander gebeurd. Afgelopen vrijdag heb ik mijn stageverslag ingeleverd en aanstaande woensdag heb ik het beoordelingsgesprek. Vrijdag is mijn laatste dag, daarna ben ik klaar met mijn opleiding. Ik heb deze week ook mijn streefgewicht van 67 kilo gehaald. Ik ben er op zich heel blij mee en trots op dat ik het in mijn eentje heb kunnen bereiken. Aan de andere kant heeft het niet veel veranderd aan de situatie.

Op bepaalde dagen voel ik me nog steeds dik en lelijk. Vind ik dat ik misschien beter nooit had kunnen leven. Soms voel ik me zo kut, dat ik het eigenlijk niet meer wil. Leven. Maar ik kan mijn familie en mijn vriend niet zo in pijn achter laten. Dat zou het alleen maar erger maken. Dat zou egoïstisch zijn.

Ik bedenk me wel eens dat ik de afgelopen vier jaar van mijn leven gewoon heb weggegooid. Dat er niks nuttigs is gebeurd, alleen maar negatieve dingen. Dat de afgelopen jaren mij zo ongelukkig hebben gemaakt als ik nu ben.

Ik vraag me wel eens af op welk precieze moment het fout ging. Als ik een andere keuze had gemaakt op dat bepaalde moment, was ik dan nu gelukkig geweest? Waren er dan veel andere dingen gebeurd, was ik dan anders geweest, had ik dan andere keuzes gemaakt?

Het enige wat ik weet is dat er niks meer te veranderen is aan het verleden. Het enige wat ik kan doen is nog wat maken van mijn leven. Give it a purpose.

Misschien is dat dan maar wat ik moet doen. Trying to be happy, move on with my life. Er het beste van maken, samen met mijn vriend.

Verder gaat het goed met me haha

Veel liefs BOkiss
20 jun 2016 - bewerkt op 28 jun 2016 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van LifeAsBo
LifeAsBo, vrouw, 26 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende