Hoe gaat het nu met mij??

Hey lieve mensen!

Zoals jullie misschien wel weten is het al weer een tijdje geleden dat ik hier op md een verhaal schreef. Vandaar even een kleine update over hoe het nou eigenlijk met mij gaat.

Heel kort samengevat gaat het goed en iets minder goed. Ja dat klinkt niet heel duidelijk, dus ik zal het even verder uitleggen.

Toen ik na het gesprek met de vertrouwenspersoon van mijn vorige school (zie vorige verhaal) een brief aan mijn zus had geschreven was ik heel trots op mijzelf. Ik had eindelijk een stap in de goede richting gezet. Ik had eindelijk voor mijzelf gekozen. Het ging een aantal dagen super goed met me, ik was vrolijker en minder gestrest. Maar na ongeveer anderhalve week glipte ik weer langzaam achteruit, waar dat precies door kwam wist ik niet.

Ik heb alles waar ik twee jaar geleden nog niet over durfde te dromen, de allerliefste vriend, een gezond lichaam, contact met mijn zus. Waarom ging het dan weer achteruit? Nu ik even de tijd heb gehad daar over na te denken denk ik te weten hoe het kwam.

Het klinkt misschien heel raar en egoïstisch, maar ik denk dat het gemis van bepaalde dingen ervoor zorgde dat ik terug verlangde naar een diepte punt. Het gemis van de controle en vooral ook de aandacht. Dat laatste klinkt misschien vreemd. Je zou denken dat je blij zou zijn als je weer gezond bent en er niet meer aan je te zien valt dat je ziek bent. Bij mij werkte dat echter anders. Het feit dat er niet meer aan me te zien was dat er iets niet goed was vond ik vreemd en moeilijk. Mensen verwachtten weer dingen van me, of in ieder geval dat dacht ik. Niemand besteedde nog aandacht aan me, want het ging toch wel goed, dat praatte ik mijzelf aan.

Verder gaat het redelijk goed met me. Ik ben begonnen met mijn stage en tot nu toe heb ik het naar mijn zin. Iets wat veel stress wegneemt.

Voor nu ben ik toe aan wat slaap. Fijne avond nog!

Liefs BO kiss
18 apr 2016 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van LifeAsBo
LifeAsBo, vrouw, 26 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende